Back to work

Mda, noi ăştia mai bătrâni ne revenim mai greu din beţie, aşa că mi-am luat o zi în plus din concediu pentru a nu mă prezenta la muncă franjuri.

Acum că am scăpat şi de grija sărbătorilor, putem să ne concentrăm pe lucrurile neimportante, cum ar fi seviciul şi achitarea facturilor restante. 🙁

Azi m-am îmbrăcat frumos şi am venit cu mare chef de ciocnit ultimele ouă cu colegii. Nu râdeţi, că şi voi aveţi ouă. Nici nu vreau să mă gândesc la câte chestii am de rezolvat. Am citit undeva că lucrurile pe care nu le poţi face azi, e bine să le laşi, nu pe maine,  ci pe poimâine, că poate nu mai e nevoie să le faci deloc. 😀 Glumesc. Pe jumătate doar.

Ştiaţi că ţăranii nu-şi mai văruiesc pomii din curte şi “de la şosea” primăvara decât dacă primesc o hârtie de la primărie cum că sunt amendaţi dacă nu o fac? Atât de leneşi am ajuns urmând principiul ăla reamintit de mine mai sus.

So, la treabă române! Adevărat a înviat!

(Visited 38 times, 1 visits today)
brontozaurel

Eu n-am oua 🙂 si nici n-am ciocnit sau mancat vreun ou rosu anul asta. E adevarat ca am participat la vopsit joi cand am fost la ai mei la Brasov. Dar n-am vrut sa iau oua rosii cu mine vineri cand m-am reintors la Bucuresti. Ce sa fac eu cu ouale fierte tari de cateva zile? Eu le prefer fierte moi si fierbinti si doar galbenusul. Cand eram mica si mergeam la parintii mamei ciocneam spre suta de oua cu verisoara mea… da’ se duceau la catea, nu le mancam noi…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.