Teacup

Ma joc de doua zile pe teacup. Nu, nu-i un joc, e un site nou, foarte interesant, despre carti. Cu toate ca eu il vad in primul rand ca pe un loc in care imi pot tine evidenta cartilor citite (ca sa le aduc la zi, imi va trebui ceva timp, asta e clar), asta nu e tot. Poti gasi acolo carti interesante pe care sa le treci la “vreau sa citesc” si astfel sa-ti fie mult mai usor atunci cand vei fi in dificultatea de a alege o carte noua.

Poti, de asemenea, sa citesti parerile celorlalti despre carti, ba poti scrie chiar si tu, propria-ti parere. Iti poti alege prieteni dintre utilizatori, cu care sa schimbi mesaje despre carti si nu numai, poti adauga carti noi, ce mai, e foarte misto. Cel putin eu asa il percep.

E adevarat ca fiind la inceput are nevoie de feedback de tot felul si am sa spun acum, si ce nu mi se pare ok acolo. Poate au mai spus-o si altii, dar n-am citit toate parerile despre site. De exemplu, pe prima pagina, acolo unde sunt afisate parerile despre carti scrise de utilizatori, apare doar titlul dat de autorul parerii, nu si titlul cartii. E adevarat ca apare imaginea cartii, dar o baba chioara ca mine nu desluseste cartile pe care nu le stie. 🙁 Cred ca ar fi ok sa fie trecut si titlul cartii.

Ce nu mi se mai pare ok, este faptul ca nu poti vedea acolo undeva (sau poate poti dar eu n-am reusit sa gasesc) cand cineva iti trimite o cerere de acceptare ca prieten. Eu n-am reusit sa accept cererile decat din mail, ceea ce nu-i rau, dar e cumva peste mana.

 Nu m-am prins deocamdata nici care-i treaba cu cluburile, dar nu-i timpul trecut. 

In rest, imi place ideea de a bea ceai si a citi carti. V-ati prins ca undeva acolo, cineva are grija sa ne prezinte ceaiuri minunate, nu-i asa? Pai atunci de unde teacup?

(Visited 67 times, 1 visits today)
Geanina Lisandru

Au vechime mare de 8000 de ani,
sub formă de pietre, zodii chiar şi bani,
Prinse strâns în şnur ce-mpletea blând
focul şi înţelepciunea,
Fetele-l prindeau în păr de-nflorea natura.
Din bătrâni putem afla despre mărţişor,
Despre tot ce-nseamnă el pentru popor,
El aduce fericire dar şi mult noroc,
Iarna-i simbol pentru alb,
Roşul pentru primăvara ce-ndeamnă la joc.
Vă ofer şi eu în dar mărţişorul- zodie,
Tuturor ce-mi treceţi pragul prins cu fundă roşie…

Andra

Este un site foarte util, intr-adevar. Tot pentru evidenta cartilor mi-am facut si eu initial cont pe teacup.ro. Insa am devenit imediat dezamagita cand am observat ca nu pot vizualiza toate cartile pe care le-am adaugat ca fiind citite. Imi apare o singura pagina in care sunt notate ultimele 10 (maxim) carti adaugate, neexistand niciun buton de next page sau ceva de genul.

Incerc sa imi dau seama daca doar la mine se intampla astfel, sau asa e structura paginii.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.