Atunci când totul revine la normal

E luni şi toate reintră pe făgaşul normal.

E luni şi sediul firmei la care lucrez e tot acolo, cu tot cu personal. Asta-i de bine.  E luni şi campania electorală încă nu s-a terminat. E luni şi noi suntem mai optimişti ca altă dată. E luni şi avem încă rate la bancă. E luni şi muncitorii mei au plecat acasă, şi-au terminat treaba. E luni şi eu sunt mai bogată cu o floare, de fapt cu mai multe flori. Flori frumoase.

E luni şi frigul e mai aprig decât vineri, e luni şi sunt mai odihnită decât eram joi, e luni şi am mai puţine lucruri de pus la punct decât aveam miercuri, e luni şi nu-mi mai aduc aminte ce-am facut marţi. E luni.

E un nou început, e luni, e toamnă.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Malve

E luni si-o luam de la capat, ca in fiecare saptamana. Cred ca am sa incep prin a-mi face un calendar diferit. Fiecare zi sa aiba alt nume si sa fie macar un pic diferita de celelalte.

Nicu

Marius Vintila zicea la Guerrilla “azi e foarte Luni”, iar Dobrovolschi ” toate zilele saptamnii (aia de lucru) sunt luni mai putin vinerea”
Eu propun sa taiem lunea din saptamana , ma uit si nu vad capatul saptamnii si asta din cauza zilei de luni 🙂

brontozaurel

Nu prea stiu ce inseamna de fapt normal. Dar as vrea ca totul sa redevina cum a fost pana acum doua luni. Septembrie si octombrie au fost mai dificile. As fi ipocrita sa spun proaste pentru ca nu e cazul, dar totusi… n-a fost deloc cea mai fericita perioada a anului 🙁
PS – Lunea e ziua mea libera (sambata si duminica am cursuri de weekend 😀 )

nina

@serginho- asa era si la mine, dar de la un timp, nu mai las nimic de vineri pentru luni si in felul asta, macar luni dimineata imi pot bea cafeaua linistita. 🙂

newdada

Era luni si i-am urat unei prietene: “spor la treaba!”; si ea m-a intrebat: “de ce sa am mereu spor la treaba!”? I need some rest; depinde cum vezi tu lucrurile; eu de obicei vad si partea (posibil) plina a paharului … chiar si cand acesta este gol …; Mersi pentru linkul “optimisti”; 🙂

Malve

Eh! Lunea de azi nu a fost asa rea pe cum ma asteptam. La mine lunea de azi a fost egala cu note+ test+ distractie+ somn.

PS. Se pune acent pe ultimele doua!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.