Sonia are un copil imaginar

Soniei ii plac foarte mult copiii. Cand era mai mica ii spusese bunica ca a fost adusa de barza. Intre timp s-a mai documentat, a mai vorbit cu mine, cu sora ei, cu alti adulti chiar, si a ajuns la concluzia ca ei, copiii, se nasc. Stie acum, aproape exact, cam cum sta treaba si cu o saptamana in urma si-a pus in gand sa aiba si ea un copil, intrucat eu nu mai vreau sa-i fac o fratioara pe care sa o plimbe cu caruciorul pe strada, asta fiind distractia suprema a unei surori de 10 ani.

Am uitat sa va spun ca are un babyborn (o papusa,  pe care o hranesti si evident o schimbi) caruia ii cumpara pampers de la magazin. Doua pe zi. Numai ca acum e criza si nu prea mai face ea rost de bani pentru scutece prea usor, asa ca vrea un copil imaginar. Mi-a spus: “Mami, un copil imaginar e mult mai usor de crescut. Plange doar cand vreau eu si nu face pipi niciodata.”

In urma cu doua seri, vine Iulia plangand, ca sora ei nu o lasa sa doarma la ele in camera. Intreb: “De ce? ”

Iulia: “Pentru ca in noaptea asta isi naste ea copilul imaginar.”

(Visited 45 times, 1 visits today)
ionescum

Fiica-mea a recunoscut ca nu vrea un copil acum(e o responsabilitate prea mare)dar o jucarie vie e ok.Ea acum doar asta vrea,are doar 9 ani….la 10 cine stie ce ma asteapta!

nina

@coana zoitzica- nuuu, sotul imaginar iti poate mari prapastia dintre vise si realitate deci nu cred ca-i o idee buna.
La noi nu se mai joaca wii de la fo doua luni de la cumparare. mai jucam doar daca vine cineva in vizita si vrea sa incerce. E misto, da’ e mai mult pentru perioada de iarna. 🙂

Malve23

Ce idei tari are. Si eu vreioam un bebe pe la 12 ani si l-am avut pe bune. Adica il am. Nu e tocmai o fratioara, ci e doar un nepotel. Fratele meu imiplineste vise.:)). Nici mie mama nu a vrut sa imi mai faca o fratioara. Eu am fost ultimu’ venit pe lista ei si gata. Fratii mei au avut o fratioara sa o modeleze, eu am fost doar modelata, nu am modelat.

Ada

😆 am ras cum rad la perlele lu’ frati-miu!!!
De-aia o cheama Sonia, ca e zapacita… super tare, imi place ca nu te plictisesti!
Si eu vreau un copil, dar nu imaginar! 😛

Ada

@Darael: Ai ghicit bine! 🙂 Da, ma gandesc, am experienta cu frati-miu, plus alti bebei de prin jurul meu. vreau un baietel care sa aiba ochii mei. 😀 Vom vedea…

Darael

La Multi Ani Ada.
Pentru un baietel, va trebui sa iesi mai mult afara si sa uiti de “scarbici” cand iesi pe usa afara de acolo. Ai prea putin timp pentru tine, asa ca trebuie sa faci ceva in acest sens, sa te regasesti pe tine.

E sfatul meu de om batran.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.