Rfi si-a relansat site-ul

In vara asta, cand planetele s-au aliniat in asa fel incat eu sa fac internship la Hotcity, am cunoscut-o pe Andreea Pietrosel.  Stiam atunci despre ea ca lucreaza la un radio, dar habar n-am avut unde.

Ce aflu eu azi? Ca Andreea  nu lucreaza la orice fel de radio, ci la Radio France International unde in fiecare  dimineata trece in revista blogurile, in Blog Trotter.

Am aflat asta cu ocazia relansarii  paginii de internet a radioului Rfi,  unde ne sunt oferite in timp real, cele mai noi informatii online ce inglobeaza o buna parte a continutului radio. Pagina are o grafica noua si mizeaza pe stiri si interviuri in exclusivitate, continut audio si bloguri ale redactorilor si precum si ale unor personalitati culturale printre care si dramaturgul Matei Visniec ale carui scrieri le puteti citi pe www.rfi.ro/cronica-insolita/

Pe rfi.ro gasesti principalele jurnale in format audio, precum si multe alte podcast-uri cu invitatii zilei, stiri si declaratii in exclusivitate.

Un plus al rfi.ro il reprezinta stirile internationale oferite de reteaua de corespondenti RFI – 600 in lumea intreaga – cu accent pe actualitatea europeana si Republica Moldova. Site-ul include si doua sectiuni speciale dedicate analizelor: Dosar RFI – focus pe un subiect si un Punct de vedere, o analiza de Luca Niculescu.

Mai mult, acum afli ultimele noutati RFI in 140 de caractere direct de pe twitter sau poti intra in reteaua de prieteni de pe facebook.

RFI România poate fi ascultat pe frecventele proprii în Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.

Sa le uram succes in noua formula si la cat mai multi vizitatori si ascultatori! Tre’ sa-mi setez si eu radioul din masina. E musai ca de acum s-o ascult pe Deea dimineata, mai ales ca zice despre bloguri.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.