Ei doi

zigzag

Corina și Bogdan se știau încă de la grădiniță. Făcuseră împreună  și școala generală și  au ales amândoi același liceu. Nu exista prietenie mai strânsă ca a lor, mai ales că locuiau pe aceeași stadă și drumul către școală îl făceau, mai mereu, împreună.

Last day of leave is more ugly than the first day of work.

În clasa a XI a, Bogdan a plecat cu parinții lui la Londra, pentru cel puțin un an. Au trecut de atunci 11 luni.

Corina primește în fiecare săptămână câte o scrisoare de la Bogdan în care acesta îi povestește viața lui din noul oraș. Fata îi scrie și ea despre ce mai e prin țară la fel de des. Într-una din cele mai recente scrisori, baiatul îi spune ceva legat de planurile sale de viitor. Intenționează să studieze acolo și ar vrea să nu se întoarcă în țară odată cu parinții săi. Îi cere Corinei un sfat, ea ce crede, e ok să-și facă și facultatea în Marea Britanie? Fata îi raspunde fara nicio întârziere: Sigur, e cea mai buna alegere pe care o puteai face!

Bogdan, ușor dezamăgit de răspunsul ei, bănuiește că ea și-a găsit un iubit ( între ei doi nu fusese niciodată vorba de ceva mai mult decât prietenie). Îi era teamă pentru prietenia lor și hotărăște să facă ceva.

Are cineva idee despre ce-i vorba?

Edit later

Am omis, deliberat, să vă spun ceva: Bogdan este homosexual. Corina ştie asta.

Aşa-i că asta vă cam schimbă perspectiva?

(Visited 56 times, 1 visits today)
artistu

Dci treaba e simpla! Acum el “se” cu alta! Ea afla “intamplator” de la o cuunostinta comuna si “se” si ea cu unu! Uita unul de altul si ficare intra la facultate! Iar dupa primul an ea prinde oportunitatea de a studia la Londra. Face alegerea, il gaseste pe el, se impaca si traiesc fericiti pana la adanci batraneti! Sau poate e un pic cam prea previzibil?

nina

@drawforjoy – gandire tipic feminina 😀 sa nu uitam ca Bogdan e barbat.

@Malve- nu, din pacate. 🙁

@Nicu- true

@Artistu- previzibil moşicule

@coana zoitzica- Londra e un fel de Roma antica bre…

ioana

bre, va spun eu. e vorba ca fiecare ne simtim atat de importanti incat avem impresia ca stim musai ce a vrut celalalt sa spuna “cu asta”. de regula aceasta gandire se aplica la femei: “a, daca nu mi-a raspuns la bip inseamna ca se culca cu alta”, ‘a, daca vrea sa iasa cu prietenii lui inseamna ca nu ma mai iubeste” si tot asa, aiurea. insa iote ca nina ne arata ca se aplica si la barbati.

Cristian Gheorghe

Ai spus că între ei nu este altceva decât o frumoasă prietenie. De ce ar fi afectat Bogdan dacă d-ra Corina și-ar găsi vreun iubit? Pentru că el în sinea lui o iubește și nu i-a spus asta? Nasol. În cazul ăsta ar trebui să-i spună cum stă treaba, deși de regulă în cazuri din astea îndrăgosteala strică prietenia. Ori se transformă în altceva ori se rupe definitiv.

nina

@April- bre, matale crezi ca-i telenovela?

@Ioana- intre ei nu e decat o sincera prietenie. Pentru prietenia asta ii era teama lui.

@LArSON- nici vorba..

@Cristian- Curat, indragosteala strica prietenia. Da nu-i cazul aici.

UnSoricel

cam greu sa crezi ca in clasa a XI sti clar ce inclinatii sexuale ai !! Mai plauzibil ar fi sa fie inclinat catre baieti si sa-i placa si fetele in acelasi timp … intrebarea e daca noul sau prieten de aici il va hotara sau fata din tzara va ajunge prima cu el in pat !! Raspunsu ei e tipic romanesc in lasitatea lui ‘matura’ – dupa un an aici in UK atit ar sti el clar ca omul e dator sa faca in viatza ce crede el nu ce-i spun parintii si ar vede-o pe ea cam ‘square’… si uite asa ajunge baiatu gay !! vorba vine

nina

@UnSoricel- noi stiam ca lui ii plac baietii inca din generala. Acum nu spun ca e exclus sa aiba vreodata ceva relatii si cu fetele, insa daca ma intrebi pe mine e 98% gay. Tine insa la fata asta, Corina, mai mult decat ar fi tinut la sora lui.
PS Corina nu-si gasise nici un iubit, si credea sincer ca el ar avea o viata mai buna acolo.

UnSoricel

Atunci Corina poate nu vrea sa si-l ia pe cap pentru ca nu e usor sa ai pe cineva care dpdv sexual nu stie incotro i-ar place… evident se poate sa-i placa ambele… Oricum totul ar fi fost usor daca Corina ar fi fost invitata in UK sa-si faca vacantza cu el macar o saptamina !! dar evident aste pune putin problema banilor dar nu e ceva azi imposibil !

Raspunsul Corinei ramine in sfera romneasca si din pacate ar putea sa intelega ca el a vazut si altceva si ca in final se poate si altfel ! Ce pare de bun simt in Ro nu neaparat si este !…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.