Pisica noastra

Acum doi ani fetele isi doreau mult un suflet de animal care sa le anime curtea. Mama nu suprorta cateii si cum pisic mai avusesem si-i stiam metehnele, ne-am hotarat pentru acesta din urma.

Cum noi stam la casa, se presupune ca pisicul urma sa iasa din casa asa ca trebuia sa luam un pisic vagabond, caruia sa-i fie usor sa socializeze cu pisicile de prin vecini. N-a fost sa fie.

A venit sotul intr-o zi cu un pui de bisica birmaneza, absolut adorabil. I-am luat tot ce-i trebuia si am inceput convietuirea la comun. Am stabilit ca e fetita si i-am pus numele Sisi.

sisi

Au trecut de atunci doi ani, intre timp am aflat ca e baiat, insa numele i-a ramas tot Sisi. Evident ca pisicul isi face veacul mai mult pe afara si vine seara jumulit si jigarit. Trebiue pieptanat, hranit, mangaiat. E un fel de crai in cartier, pentru ca e cel mai frumos pisic din gasca.

Fetele il iubesc, dar acum vor si un caine. No way, deocamdata!

(Visited 96 times, 1 visits today)
ionescum

Eu nu stau la curte si am discutii peste discutii despre animale de casa;am avut pesti,testoase,pesti pirahnia,acum din nou pesti colorati si pasnici si multe animale de plusssssssss ,pentru ca sunt o mama rea…..de fapt nici cu pestii nu am reusit sa-i “responsabilizez” ori ii hranesc non/stop,ori uita sa le dea de mancare,nu mai spun de curatat acvariile;testoasele au ajuns cat purceii pentru ca le hraneau non/stop,a trebuit sa le dau,nu mai aveam noi loc in casa de terrariul lor.

nina

@ioana- Toti copiii lui sunt necunoscuti. Eu cel putin n-am cunoscut niciunul. 🙂

@coana zoitzica- nu cred bre, ca nu vrea socrela catel sub nici o forma. 😀

@Nicu- da bre, ele ar vre cu siguranta. 🙂

@cristina- daaaa, au avut odata un catelus insa l-a dat socrela in fata portii si l-a luat instant cineva. 😀

@ionescum- hahahaha, si noi am avut pesti, acum am numai pietre si lemn de santal in acvariu. 🙂

ioana

buai, sa ma laud ca am avut si eu un papagal si o papagala, pisi, respectiv mishu. dar atat am avut grija de ei incat, dupa ce nu au reusit sa evadeze, au decis sa se comporte ca si cum ar muri de singuratate. drept pentru care i-am dus la ai mei si i-am lasat pe ei sa se descurce. de-aia ma gandesc ca e bine sa fac cel putin tripleti.

brontozaurel

Hehe, avea si nasa mea din astea cu blana multa in care puteai sa-ti scufunzi mult si bine degetele 😀 Si nasu’ se plangea ca tine mai mult la pisici decat la el, ca pisicilor nu uita sa le faca de mancare, da’ de el mai uita uneori 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.