Unirea ieri

In fiecare luna ma duc in magazin la Unirii, sa platesc o rata. Rata am facut-o ca sa am motiv sa ma duc la Unirii 😀 . In fiecare luna ma duc sa vad daca a crescut sau a scazut nivelul de trai al romanilor. Pana acum a fost tot in crestere. Ieri insa…. am vazut ce nu credeam ca o sa vad vreodata, la Unirea.

Nu exista magazin in care sa nu fie o reducere de 70-80% la toate produsele. Zici ca vor sa vanda tot si sa inchida sandramalele. Nu tu colectii noi, nu tu basini la vanzatoare. Multe spatii erau  in “reamenajare”. Este adevarat ca luna februarie este luna de reduceri, dar unde este imbulzeala? Nu-s nebuna, stiu ca lumea incearca sa tina de bani si isi reinventeaza sifonierul, dar unde sunt alde pitzi? Sa scape ele o asa ocazie? Da’ ce stiu eu, poate or fi  la cumparaturi in alte tari. 🙁

Cert este ca era lume putina, magazine pline de reduceri si fara cumparatori. Pana si tanti de la parcare era mai plictisita ca de obicei.  O fi asta un inceput de sfarsit?

(Visited 41 times, 1 visits today)
nume de cod 29

Cred si sper ca este inceputul sfarsitului pentru cocalari si pitzipoance, pentru kitch si pentru tot ce vezi urat la fiecare pas pe care te incumeti sa il faci.
Copiii de bani gata – ciudata expresie – au ramas fara surse de finantare si asta e evident. Ieri am aflat – nu ca mi-ar pasa, dar am auzit discutia intre doua pupeze in autobuz – ca un copil d’asta rasfatat ar lucra acum la unul din cluburile unde mai ieri arunca banii “fara numar”.
Sau mai exista o varianta. Poate oamenii au inteles ca nu conteaza ce scrie pe etichetele hainelor, ce masina conduci sau unde pleci in vacanta. Poate sistemul lor de valori e altul acum… In Diverta i-ai cautat?
Ce zici? Ca bat campii in mod festiv? Si eu cred la fel, dar raman o visatoare incurabila…

nina

@nume de cod 29- daca matale crezi ca un pic de criza ii face pe oamei sa-si schimbe sistemul de valori, pai sa stii ca esti mare visatoare; Eu astept criza aia mare 😀

coana zoitzica

pai pitzi nu mai au bani, ca e nu mai mere nimeni la manichiura si masaj la ele. aaa, doar nu credeai ca pitzi alea de unirea or fii mari absolvente de harvard care se distreaza in bamboo?
cat despre reduceri…era si cazul sa ajunga cu ele macar la nivelul de afara, chiar daca pretul de pornire este dublu.

coana zoitzica

pai e legatura..ca pitzi merge in bamboo poate agata absolventul de harvard cu porche la scara si card gold si cand colo se alege cu un absolvent de 8 clase, cu trabant in fundu curtii langa buda si card de 10 calatorii cu metroul. dar e echitabil…la asa coafeza, asa spalator de masini.

stelian muscalu

incepu de sfarsit , bine zis. pai daca poponeţ îşi vinde limuzinele înseamnă că şi piţipoanecele care erau pe langa el au fost taiate de pe lista de investiţii. iar poponeţ nu e singurul… prin urmare piţipoancele stau acasă în băşinile proprii nemaiavând posibilitatea să le fâsâie printre produsele afişate la reducere

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.