Sfarsit de vacanta

Imi este foarte dor de fetele mele. Au fost plecate doar o saptamana si deja cand vorbesc cu ele la telefon, am un nod in gat si o gheara in stomac. Ma gandesc ce o sa fac la vara, cand am aveam de gand sa le las mai mult la bunici.

Au avut o vacanta frumoasa, linistita, fara calculatoare, poluare de metropola si zgomote de trafic. Tataia nu s-a tinut de cuvant  dar nu a fost nici o tragedie si cred ca tarasenia, se va intampla totusi la vara.

 Sper ca s-au mai cumintit 😀 . 

In sat la bunici exista si oameni foarte, foarte saraci. Insa lumea nu-i trateaza cu indiferenta, cum am citit ieri undeva,  ci ii ajuta. Si pentru ca printre ei sunt si copii, Sonia si Iulia s-au hotarat sa-i dea unei fetite, gecile lor de schimb, pe care si le-au luat la tara. M-am bucurat mult ca au facut ele asta, desi nu-i prima data. Imi aduc aminte ca in clasa intai,  Iulia i-a dat ghiozdanul unei fetite de la ea din clasa, care venea cu cartile in punga. Bine, au culminat cu rolele, pe care le-au facut cadou tot asa unei fetite, care se uita la ele ca la  Dumnezeu. “Le vrei tu? a intrebat-o Sonia. “DA, daca se poate!” a raspuns copilul si Sonia i le-a dat, desi stia ca se va alege cu o cearta zdravana, ca rolele de-abia le primise cadou de la unchiul ei. A plans apoi trei zile, pana s-a dus taica’su cu ea si ia luat alte role 😉 Pe astea noi cand s-au mai tocit, le-a vadut cu 10 lei si era foarte fericita 😀  Hai ca am pornit de la una si am dat in alta.

Vacanta s-a terminat!

(Visited 66 times, 1 visits today)
nume de cod 29

Ai o familie minunata si esti fericita sa ai asemenea copii! Sa fiti sanatosi va doresc in primul rand. Sa zambiti mereu, astfel vacanta nu se va termina niciodata. In sufletele de copii – fie ei si copii mai mari, asa ca noi – vacanta nu se termina niciodata.
Sa aveti un week-end linistit si cu soare.

cristina

Vacanta la tara este cea mai frumoasa pacat ca nu mai sunt asa multi copii care o aleg si de la fete ma astept la orice poate intr-o zi o sa te trezesti fara televizor sau cine stie ce oricum gestul lor este de apreciat ,bravo lor. Sa le pupi din partea noastra si sa le spui ca imi este foarte foarte dor de ele. Si salutari la toti pe care ii intalnesti la tara.

genovevabreaz

Se spune ca asa cum iti cresti copiii, asa ii ai. Cred ca esti tare mandra de fetele tale – ai si de ce sa fii si sa-ti fie dor de ele, iar cu cat cresc, cu atat te inveti sa te desprinzi de ele tot mai mult, lasandu-le sa-si ia zborul si iubindu-le de la distanta. 🙂

leonid

Felicitări pentru fetele tale. Este prima dată când citesc despre ele. Mi-am adus aminte de o întâmplare petrecută în timp ce aşteptam trenul: o fetiţă cu mama ei şi cu bunica la intrare în tren. Fetiţa plângea că nu vrea să meargă cu bunica, deşi, după câte se pare, îi plăcea la ţară. Cred că copilaşii sunt cei mai sinceri (la o anumită vârstă)

Nina

@cristina- i-am salutat fete 😀
@Tzontzyca- n-au mai vopsit-o. Nu s-a tinut tataia de cuvant. Cica la vara or sa faca operatiunea 🙂
@geni- si drepatate, dar daca ai sti ca e din ce in ce mai greu 🙁
@hadean- a fost foarte frumos, multumesc 🙂
@leonid – e prima data si pentru fetele mele, cand nu mai plans dupa noi, cat timp au stat la bunici. Sunt si ele mai mari acum de…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.