Din nou acasa

Ne-am intors acum cateva ore. Fara copii. Au ramas la tara la bunici, pentru o saptamana. Poate se mai cumintesc.

s4200046

Ne-au facut bine aceste doua zile la tara. casa bunicilor

Am respirat aer curat, am fost dupa gaste,

s4200028am facut focul cu lemne,

s4200032

si am mancat bunatati facute de bunica.

s4200005

Desi si-au luat la ele si bagaje pentru o saptamana si carti/caiete pentru temele de vacanta, fetele la un moment dat s-ar fi intors acasa cu noi. Mai mult Sonia. Nu-i mamoasa si isi iubeste mult bunicii ( care le fac toate poftele, evident), numai ca o apucase asa un dor de casa 😀 . S-a razgandit rapid, cand tatal meu ( tataia) care are o dacie veche in spatele curtii, pe care nu se indura sa o dea la fiare vechi, pentru ca inca merge, le-a promis ca se vor ocupa de masina saptamana asata. Ce inseamna asta? Vor sa vopseasca cu pensula masina, in toate culorile,  sa o taie cu flexul, ca sa o faca cabrio, si sa-si plimbe nepoatele cu ea pe camp 😀 . Eu inca sper ca el glumea, numai ca nepoatele l-au luat foarte in serios si chiar sunt curioasa cum o sa se termine toata treaba. Deja mi-e dor de fete.

(Visited 90 times, 1 visits today)
cristina

Fete trebuie sa le duci mai des la tara pe mandrele alea ca sa se obisnuiasca.Nu a existat o data sa le lasi la tara si sa nu planga ca vor inapoi.Super pozele, ce super arata casa asa de ce nu ai pus poze si cu nana si nanu.Ai fost si la mama?

hadean

excelent. imi placea teribil cand eram lasati la bunici, fie si pentru o saptamana.la cei din arad ajungeam ami rar, de obicei in vacantele de vara. la cei din firiza (18 km de baia mare) mergeam de obicei de vinerea pana duminica seara in timpul scolii si cate doua-trei saptamani in vacante, cu intreruperi de cate o saptamana pentru oribilitatile denumite “teme pentru vacanta”. faine vremuri, faine tare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.