Aseara Vama – Becker Brau- Show

Pentru ca am castigat acest concurs la Miruna ( siblondelegandesc) , am fost aseara la concert la Vama, impreuna cu Sorin si Carmen. Am ajuns la timp, cat sa-l vad pe Tudor cand vine (eu) si sa fumeze o tigara (ei ), inainte sa inceapa show-ul.

Atmosfera din Becker Brau a fost foarte misto, baietii de la Vama au cantat melodii si vechi si noi, lumea stia versurile si canta cu ei.  Raul (claparul Vama)  a fost de mare angajament, Caminschi la fel. Tudor a cantat/sarit/dansat/sarit/miscat/ dansat/ cantat incontinuu, trei ore cu o singura pauza de 15 minute. Rezistent frate, eu daca faceam asa un minut si jumatate (dupa ceas), cred ca ma luau cu salvarea 😀

Fitele cu masa rezervata au fost in van, mesele au fost aproape goale, lumea a stat in picioare, a cantat si dansat non stop. Eu am crezut ca o sa fie doar pustime, dar n-a fost chiar asa. Media de varsta cred ca a fost undeva la 27 de ani, trasa mult in sus de grupul nostru. 😀  Am vazut chiar si cativa copilasi, care stiau versurile pieselor mai bine decat mine, dar ei au mai mult timp liber, nu-i asa? Lume cunoscuta nu prea am vazut, doar spre sfarsit l-am identificat din multime, pe Cabral cu mandra.

Bineinteles ca am uitat aparatul foto acasa, dar asta nu e important, probabil ca o sa mai gasiti poze pe net, deocamdata vedeti la nicu cateva.

In concluzie, am avut o seara foarte relaxanta si misto, gratie bunavointei blondei 😀

(Visited 36 times, 1 visits today)
Darael

Cred ca nu o sa mai deschid G readerul. In fiecare zi vad pe cineva care se distreaza, bea sau mananca dupa pofta inimii.
Vreaaaaau si eeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuu….. Poate ma aude cineva. Cine trebuie 😉
Alo…. unde ati fugit toti ?
Ah.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.