Jurnal de consilier local, săptămâna -1

Unde suntem:

  1. Avem echipă. Bine, pandemia ne ține departe, dar noi suntem echipă. 9 oameni. Îi veți cunoaște sigur pe parcurs. Sunt ingineri, finanțiști, profesori, cadre medicale, antreprenori, avocați, economiști. Și dincolo de asta sunt oameni. Vorbesc de Mihaela, Alina, Lucian, Augustin, Marin, Nicu, Eugen și Alex. Pe lângă ei/noi, mai sunt mulți alți colegi gata să dea o mână de ajutor când vine vorba de făcut lucruri.
  2. Avem actele depuse. Înainte de validarea consilierilor (și a primarilor, desigur), candidații mai au câțiva pași de făcut, partidul mai are ceva de făcut și apoi mai sunt câteva instituții implicate până la ziua în care noul consiliu local și noul primar vor fi învestiți. N-am ajuns acolo.
  3. Ne pregătim. Facem planuri, studiem legi, coduri și regulamente. Vorbim cu specialiștii și abia așteptăm să începem.
  4. Urmărim și noi faptul că vreme de mai multe săptămâni Sectorul 3 nu a avut primar. Ieri a fost ales un nou viceprimar și, până la învestirea noilor aleși, sperăm că Primăria Sector 3 va putea funcționa.
  5. Strângem semnături pentru ca USR PLUS să poată propune candidați pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare. Suntem la limită cu timpul și cu numărul semnăturilor. Dacă nu ați semnat deja, o puteți face fizic la colegii noștri pe care îi puteți întâlni pe stradă sau puteți semna online aici. Și da, puteți semna pentru mai multe partide, independenți și alianțe. Toți au dreptul să participe la alegeri. Iar de câștigat, să câștige cei mai buni!

Mai avem de parcurs 209 săptămâni. 

(Visited 162 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.