Renovam si noi anul asta?

Măcar o cameră?

Am început să zugrăvim acum doi ani. Am cumpărat tot ce ne trebuie și vreme de două zile am zugrăvit și oarecum redecorat camerele fetelor. Am fost atunci extrem de entuziasmați, hai că merge repede, hai că ne pricepem, hai că mai avem doar două dormitoare, un hol, două băi și-o bucătărie și cam asta a fost tot. Adică n-am mai făcut nimic.

Anul asta am zis că nu trebuie să lăsăm să treacă vara până nu terminăm de renovat și restul casei. Bine,  lavabilul nu mai e bun și trebuie să luăm altul, dar și moda amenajărilor s-a mai schimbat așa că într-un fel e bine că vom fi în tendințe. Care tendințe ne vin mănușă. Adică poate nu trebuie să reinventăm roata. Mai exact nu trebuie să cumărăm mai nimic. Doar niște obiecte decorative că pe cele vechi s-a cam pus praful și nu știți cât de greu e de scos de pe un puzzele 3D cu o corabie.

În fine așa gândeam eu când am aflat de FAVI un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni, care a strâns la un loc o mulțime de magazine și de unde îți poți alege orice crezi că ți s-ar potrivi în casă.

Hai să facem o încercare!  Deși noi nu avem de gând să cumărăm decât obiectele decorative, hai să ne jucăm și să vedem dacă putem să remobilăm un living cu un buget de maxim 6500 lei.

Avem nevoie de:

  • o canapea. Prefer colțarul că îmi delimitează spațiul și chiar am nevoie de asta, mai trebuie să fie și extensibil. Asta pare foarte ok, mai ales că are și spațiu de depozitare într-o parte. E 1759 lei.

  • o masă mare pentru 8 persoane care să fie fixă. Am eu fixul ăsta. Vreau ca atunci când intri în livingsă vezi o masă mare care să te îmbie să stai. Asta e 1121 lei. Scaunele nu sunt incluse așa că mai adăugam vreo 2000 lei pentru 8 scaune, cele din imagine nu sunt exact pe gustul meu (la culoare ma refer) așa că e mai bine că se vinde fără.

  • o comodă cu multe sertărașe pentru tot felul de chestii pe care le ai dar pe care nu vrei să știi că le ai. E 935 lei și deși păstrează oarecum tonurile canapelei și mesei, e mult mai deschisă și  am ales să fac un living cu tentă rustică, dar nu vreau să fie totuși prea închis la culoare. Eu ador mobila albă, așa că măcar o piesă să ducă spre alb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Trei  tablouri, două vaze și alte câteva obiecte decorative, nu mai mult de 500 lei.   Ele ar trebui să armonizeze totul, să dea unitate pieselor de mobilier și să transforme camera în acasă.

Acum ar trebui să mă întorc la zugravitul meu. Cred că săptămâna asta facem bucătăria.

(Visited 323 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.