Army bomb

Da, nici eu nu știam ce înseamnă acum câteva zile și nu cred că sunt nici măcar cu o secundă mai deșteaptă acum că știu. Din contră.

Eram la o discuție mamă-fiice săptămâna asta și din vorbă în vorbă le-am spus fetelor, care vor pleca câteva zile la mare la sfârșitul lunii într-o tabără IYF, că s-ar putea să trebuiască să se descurce în tabără cu banii din pușculițe.

Fac aici o paranteză și vă spun că pușculițele astea sunt niște chestii de tablă în care se pun bani  în fiecare lună cu scopul ca de Crăciun fiecare din noi să poată cumpăra fără probleme cadouri pentru ei și pentru ceilalți. Nu se strâng acolo cine știe ce sume de bani, dar la momentul ăsta au vreo 300 lei fiecare.

Închidem paranteza și continuăm. Cum bugetul nostru este luna asta extrem de mic, am adus, spuneam, în discuție posibilitatea ca fetele să-și ia ca bani de buzunar în tabără rezervele din pușculițe.

  • Pe mine nu mă deranjează, a spus miss S. și m-a bucurat răspunsul ei, semn că înțelege oarecum situația și e ok cu ea.
  • Eu nu-mi sparg pușculița, a spus miss I. pentru că eu vreau să-mi iau ceva foarte important cu banii aceia. Nu pot să spun că m-a întristat răspunsul, ba din contră, m-am gândit că are planuri făcute și se ține de ele orice-ar fi. M-am gândit că nu renunță din prima la economiile ei și știe bine care era scopul lor. Aproape mi-a crescut inima de mândrie.

Apoi am aflat ce vrea să-și ia și m-a apucat groaza. Ea nu voia să aibă bani de buzunar în tabără pentru că are de gând să-și cumpere de Crăciun un cadou extraordinar, după părerea ei, inutil după părerea mea și extrem de scump după părerea tuturor oamenilor de pe planetă cred. Chiar și a celor care-l vând.

Vrea să-și ia un Army bomb. Chestie care costă 450 lei adusă acasă.

Hai să vă explic ce este să nu murim fără să știm ce e prostia asta.

Army bomb = stick luminos. Adică un fel de lanternă.

O lanternă pe care o aprind fanii la concerte, care luminează în culori diferite în funcție de vocea membrului formației BTS care se aude. Cum, nu știți de BTS? OMG, chiar că ați trăit degeaba. BTS este o trupă de 7 băieți coreeni care a înnebunit planeta. După care a scos pe piață un stick luminos pe care și-l dorește miss I. Și i-au pus numele army bomb pentru că fanii lor se cheamă army, adică armata lor de fani. Cred.

No, bun. Acum că știm asta, cum facem?

sursa foto

(Visited 407 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.