Fursecuri cu ciocolată și-un weekend la munte

În weekendul acesta plecam la munte. Nimic spectaculos, o cabană izolată dar aproape de râu, într-o zonă după părerea mea cea mai puțin poluată de la noi din țară, zona Soveja-Lepșa. Nu m-am ocupat eu de închiriere și nu știu prea multe despre loc, dar imediat ce revin vă spun impresii, deocamdată am încredere în prietenii mei, sigur n-au ales ceva nasol.

Altceva voiam să spun. Săptămâna trecută mi-a arătat Iulia o rețetă de fursecuri cu ciocolată de pe contul lui Isaia Dydy. Sper să nu se supere că i-am pus filmulețul aici, dar eu deși am făcut rețeta de două ori, n-aș putea să explic mai bine. A insistat copilul atât de mult s-o facem, încât într-o seară ne-am apucat împreună să coacem fursecuri.

Nimic nu se compară cu mirosul din casă când la cuptor se fac prăjituri.

Vă spun, ies niște chestii minunate, noi am făcut rețeta dublă și n-am pus fulgi de ciocolată, pentru că n-am avut și-am fost prea comozi să căutăm. Și pentru că au avut atât de mare succes la noi în familie și la fetele din atelier, m-am gândit că le-ar plăcea și prietenilor cu care mergem la munte în weekend, așa că azi voi mai face o poție dublă, pentru că se fac super-ușor, cu puține ingrediente și au un gust super-bun.

Pofta bună și vouă dacă vă hotărâți să faceți!

(Visited 208 times, 1 visits today)
Nina

Multumim, Cris!
Chiar nu sunt greu de facut si au un gust minunat. Eu am facut de doua ori, odata cu ciocolata Nestle din aia de 200g in ambalaj ca de hartie craft și o dată cu ciocolată de la Mega, tot mare de 200g, nu mai stiu cum se cheama. Au fost super-bune de ambele dati, dar cu ciocolata Nestle parca au fost mai delicioase. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.