250

Putem?!

Nu 250 lei, nu 250 de cuvinte, nu 250 de nimic care să necesite efort din partea noastră.

Aida-si-Doamna-doctorCunosc mulți copii insulino-dependenți, iar unul dintre ei este chiar în familia mea, v-am mai spus eu despre ea și cu alte ocazii. Azi avem ocazia să facem o bucurie atât acestor copii, părinților lor și medicilor cărora telemedicina le aduce un dram de liniște și o fărâmă de speranță.

Să poți monitoriza diabetul fără zeci de înțepături pe zi e o chestie la care nici nu se gândeau oamenii ăștia în urmă cu ceva ani.

Acum avem în Romania o mulțime de copii cu senzori de monitorizare a glicemiei și vrem să avem mai mulți de la an la an.

Și cum senzorii nu-s tocmai ieftini, stă în puterea noastră să-i încurajăm pe cei care fac proiecte, pe cei care le sponsorizează și mai ales pe cei care beneficiază de ele. Sunteți puternici, sunteți oameni frumoși, meritați toată stima noastră!(In fotografie este Aida, nepoțica mea, și doamna doctor Mihaela Vlăiculescu, un super om și  un mega-giga doctor, purtând fiecare pe mână câte un senzor de monitorizare a glicemiei). Dacă vă interesează detalii, să-mi spuneți.

Îmi doresc ca până mâine, cumva, noi, voi, alții ca noi, să reușim să aducem 250 de voturi în plus pentru un proiect la care eu țin foarte mult și pentru care Ioana și-a pus în joc tot farmecul și cunoștințele, mai ales că cei cu care ne batem sunt organizații mari si puternice față de noi.

E cel mai simplu de votat proiect, durează 7 secunde pe ceas. Apeși aici, te duci în josul paginii dacă intri de pe telefon sau în stânga paginii dacă dacă intri de desktop și la categoria Inovația în sprijinul pacienților (ultima din listă) votați vă rog Telemedicina pentru copilul insulinodependent – Asociația Sprijin pentru Diabet. 

Nu trebuie cont, nu trebuie mail, nu trebuie nimic, click, skrol până jos/stânga, bifezi Telemedicina… și apeși cu încredere Votează. 

Mulțumesc! Copiii cu diabet insulinodependent vă mulțumesc, părinții lor la fel, medicii lor de asemenea. Cu 250 de voturi în plus, proiectul nostru (ma rog, sustinut de noi) ar reuși să fie pe primul loc ( acum e pe 3 cu  850 voturi) și să aibă chiar un ușor avans față de celelalte proiecte.

Iar eu vă rămân datoare și puteți oricând să mă șantajați cu chestii de genul: Eu am votat când ne-ai rugat s-o facem!

P.S. Dacă ești blogger și crezi că poți ajuta la strângerea celor 250 de voturi publicând rugămintea la tine pe blog, ai de la mine un borcan de zacuscă de vinete și ciuperci, zacuscă despre care vă voi povesti mâine. Votarea se încheie pe 14 septembrie, deci dacă vreți să scrieți, acum e momentul. Mulțumesc!

(Visited 2,481 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.