Ca după vacanță

Ne-am întors din concediu de o săptămână și deja mi-am mai luat trei zile de răsfăț la mare pe la sfârșitul lui august. Dar până atunci e cale lungă și avem o mulțime de lucru. Ne străduim să facem lucruri frumoase, să avem clienți mulțumiți, să respectăm termene și să ne achităm de datorii la timp. Uneori ne iese, alteori…

Fetele sunt plecate, una la Târgoviște la verișoara ei, alta la bunici la Brăila. Weekendul viitor ne reunim cumva la țară și sper să petrecem frumos câteva zile după ce vreme de două săptămâni am reușit să trimitem două comenzi la export in țări diferite și vreo trei comenzi locale la fel de importante.

Între timp, de când am venit din Grecia sunt într-o continuă luptă cu kilogramele. M-am văzut în câteva poze în costum de baie și am orbit.

Am zis să încep cu meciuri mai ușoare, mai întâi m-am bătut cu 2 kg, le-am biruit și am trecut în etapa următoare unde mă așteaptă o luptă cu 4 kg care încă se duce. Dacă o câștig și pe asta, urnmează finala, undeva pe la 6 kg de dat jos. N-am limită de timp, dar ar fi frumos ca la Crăciun să am undeva la 57-59 kg. Vise, taică, vise!

Și-am mai observat ceva, aproape toate fetele pe care le știu sunt la cură de slăbire în perioada asta. Care mai de care mai ambițioasă. O fi vreun concurs, ceva?

(Visited 201 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.