O bălăceală

piscinaAvem o piscina mică. Lungă de 4m și lată de 2. Weekendul ăsta plecăm în vacanță, așa că inițial n-am mai vrut s-o instalăm încă. O umplem când venim, îi spuneam lui Sorin de câte ori încerca să-mi spună că el ar vrea s-o pregătească. Și nu-mi spunea rar. Cam de două ori pe zi aducea vorba de asta.

Până la urmă vinerea trecută într-un hei-rup demn de o cauză mai bună am montat monstrul (v-am spus că-i mică?!) și l-am umplut cu apă. Cam în 7 ore se umple, așa că a curs apa si vineri seara si sâmbătă până pe la prânz. Și credeți că dacă s-a umplut, gata, poți face baie? Nop. E apa rece, nu are suficient clor, trebuie reglat ph-ul, ce zici mă, ne-am învârtit pe lângă ea până duminică la prânz, când ne-am băgat picioarele în ea la propriu și la figurat. Și de aici a început dansul. Sau bălăceala.

Mai rău ca fetele sunt eu. Aștept în fiecare zi să treacă sorele de casa noastră, adică să se facă un 6 după-amiaza (nu-mi place și nici nu prea am voie la soare) și imediat intru la băceală. Bazine întregi cu stiluri diferite de înot, aqua gym, scufundări, toate se întâmplă în capul meu în vreme ce plutesc semi-inertă în piscina mea de 4/2m. Și e atât, dar atât de relaxantă chestia asta după fiecare zi de muncă, încât n-ai cum să nu-ți doresți să fie vară tot timpul anului.

Dacă ești și atât de isteț încât să-ți pui muzică și să-ți aduci și prosop din prima la sezlong, n-ai cum să nu-ți placă serile de după muncă, indiferent de cât de caldă a fost ziua. Și zilele astea au fost.

P.S. Mi-am luat aseara un costum de baie fain. Mai trebuie sa mai slăbesc vreo 10 kg și 20 de ani și gata.

(Visited 383 times, 1 visits today)
Dana

Si cand trebuie golita ? Ca daca tre sa o si golesc dupa fiecare plonjon, ma lipsesc 😀 Aveam si eu in cap sa-mi iau o piscina de-asta , dar de-i asa cum zici, cred ca nu mai vreau :)D

Nina

Noi nu o golim niciodata intr-o vara. Numai ca trebuie intretinuta cu pastile de clor, solutie anti alge, solutie de limpezit, aspirat depunerile de pe fund, strans musculitele de la suprafata… Dar nimic nu se compara cu o balaceala pe seara. Nimic.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.