Comandam si noi o pizza?

Sunt acum într-o perioadă în care încerc să schimb prefixul kilogramelor pe care le port după mine zi după zi și pentru asta, zic eu că fac eforturi. Nu același lucru îl spune nutriționista și antrenoarea mea de fitness, care mă întreabă: sigur ai băut atâta apă cât ți-am recomandat? Sigur ai respectat mesele cum ți-am spus? Sigur… Da frate! Sigur! Numai că pe lângă toate astea pe care mi le recomandă ea, mai am si eu propriile mele recomandări.

Ieri în jurul prânzului s-a prezentat la poarta mea o domnisoară foarte drăgută ținând în mână o pizza mare de la Pizza Hut Delivery. Caldă. Aburindă. Ce-ai făcut mă? Despre ce dietă vorbim aici?

N-am mai ținut cont de nimic, am intrat cu pizza în atelier, le-am spus fetelor că la Pizza Hut Delivery e promoție în perioada asta, comanzi o pizza medie și ei îți trimit una mare sau invers, comanzi una mare si o primești la preț de medie. Am scos imediat aparatul să fac și-o poză pentru exemplificare și am făcut:

pizza 1

Păi dacă nici eu nu-mi respect dieta! Da, Nadia, doar atât am apucat din pizza, să nu-mi spui că nici atât n-aveam voie, că tot degeaba-mi zici.

Acum dacă și pe voi vă interesează oferta, m-am interesat eu pentru fetele mele din atelier care erau toate curioase cât costă, de care-a fost, că tare a fost bună, chestii din astea de oameni fără apăsări dietetice ca mine. Cred că a fost pizza Roma, una medie costa 25,5 lei și cum spuneam în perioada asta o primesti mare, adică în niciun caz n-o poate mânca un singur om. Cel puțin doi, dar pot fi și  4 aflati la dietă.

Hai că de ciudă am fotografiat și cutia. Goala.

Să aveți poftă!

(Visited 485 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.