Exersăm mușchii pelvisului

De unde acum câteva luni nu m-aș fi văzut în veci într-o sală de sport, am acum abonament la două. Ok, asta se întâmplă doar luna asta, pe la mijlocul lui februarie o sa renunț la unul din ele, dar am vrut să știți că merg la două săli de aerobic, doar așa, ca să mă laud. Nu cred că voi mai avea vreodată ocazia s-o fac.

Acum, cred că vă imaginați că am fost elevul problemă la ambele locații. Ba nu aveam prosop, ba uitam apa, ba făceam exercițiile ca nimeni altcineva… Odată m-am dus chiar cu un prosop de plajă. În fine, o știți și voi pe aia care vine la sală și strică zen-ul tuturor când scapă mingea de fit si n-o mai prinde decât la ieșire. Eu sunt. Aici. Da. Am mâna ridicată.

Numai că, vedeți voi, nu trebuia să mă culc pe laurii neputinței, pentru că aseară la ora de pilates, cineva a fost mai tare ca mine.

Știți mușchii pelvieni? Îi știți, că altfel nu aveți ce căuta pe blogul ăsta. La orele de pilates și de aerobic în general, se fac uneori exerciții pentru întărirea mușchilor pelvisului. Strângi, susții, relaxezi, strangi și relaxezi lent sau alte variante. Aseară antrenoarea ne exemplifica exercitiul strângând pumnul și desfăcând palma, pentru a ne sincroniza cu ea pulsațiile mușchiului. Iar închidea pumnul, iar îl deschidea și ne dădea în timpul ăsta explicații.

Și cum facea ea acolo de zor, noi toate care mai de care strângând vezica și relaxând-o, gândindu-ne la ce rezultate spectaculoase vom avea după exercitiul ăsta, numai ce o văd pe o pustoaica (24) lângă mine că-și strângea pumnii și îi desfăcea cu o ritmicitate demnă de o cauză mai bună. Băi, și surdă să fi fost (era în sală și-o persoană cu deficiență de auz) și tot ar fi înțeles că nu despre palme vorbea femeia aia la exercițiul ăsta.

Așadar, am fost detronată. Nici nu știu cum s-o gândesc: există speranță pentru mine sau suntem mult prea mulți și mult prea p….. Nop. Nu pot s-o spun.

(Visited 324 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.