Facem sa fie bine

imagine blogDe azi scriu. De azi scriu. De azi scriu. De azi scriu….

Gata, cred că am înțeles, de azi scriu.

Avem un început de decembrie confuz. Nu știu exact cum vor fi sărbătorile astea și n-am nicio idee despre ce vom face de Revelion. În jur nimic nu-i sigur. Poate nici nu-i bine să fie. Poate nu trebuie să așteptăm nimic. Poate e nevoie să trăim fiecare zi, pentru că, nu-i așa, viața e grea, dar trece

…………………………………………………………………………………………………………..

A venit momentul acela în care unul din copiii tăi de 16 ani vine acasă cu părul blond după ce o viață a avut un superb păr șaten. Și tu nu zici nimic. Pentru că…ce-ar mai fi de spus? Pot doar s-o fac să înțeleagă că așa cum va avea grijă de părul ei, așa îl ca avea în următorii 80 de ani. Deocamdată îi stă bine. Foarte bine.

…………………………………………………………………………………………………………

Aș vrea ca de sfârșitul acesta de an să fac un pic de ordine în haine și încălțări și ce cred că nu voi mai purta să dăruiesc. E vorba de saci de haine duși în pod de-a lungul timpului. Am mai dat eu din ei, dar de vreo doi ani s-au tot strans si nu m-am mai mobilizat sa-i dau nimanui. Sper să reușesc iarna asta.

…………………………………………………………………………………………………………

Și uite așa se mai apropie un sfârșit de an pe blog. Opt. Opt ani de când e blogul ăsta. Opt ani pe care îi pot rememora aproape zi cu zi dacă citesc arhiva. Ceea ce e minunat. Acesta este principalul motiv pentru care scriu aici. Acesta este principalul motiv pentru care voi continua să scriu aici, orice-ar fi. Și mai ești tu, singurul om care vine din când în când aici să vadă daca Nina a mai scris ceva.

De azi scriu, de azi scriu, de azi scriu…

(Visited 227 times, 1 visits today)
Vienela

Ce dor mi-a fost de Nina de astazi! 🙂
Vreo 16 ani aveam cand m-am vopsit in suvite blonde. Abia aparuse moda, parul meu era lung si culoarea nu mi se potrivea deloc. Aratam ca o fantoma beata. :))) Nici macar mama nu m-a recunoscut cand am intrat pe usa. :)))) Nu pui niste poze, sa vedem si noi schimbarea?
Un sac poti trimite si la Ploiesti. :p

Nina

HAhaha, imi imaginez cum iti statea blonda. :)))
Nu pot pune poze ca nu ma lasa, iti imaginezi ca nici nu stie ca am scris aici.
Dap, trimitem un sac la Ploiesti. 🙂

Vienela

Orice ti-ai imagina, garantez ca realitatea era mult mai rea. :))))))))
Ti-am povestit vreodata cate certuri trag cu Ionut daca indraznesc sa vorbesc despre el pe blog? :)))
Saru-mana! :*

Nina

Nu mi-ai povestit, dar pot lejer sa mi le imaginez, am in casa doua exemplare de mini Ionut!
Sa zici saru-mana dupa ce primesti chestii. 🙂

Nina

Nu-i risipa! Daca pana la urma hainele ajung sa fie purtate de mai multe generatii, nu-i risipa. Salut-o pe sora ta din partea mea. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.