Câteva de miercuri

Azi o să vi le zic pe puncte, că mi-e mai comod așa și poate le înțelegeți și voi mai bine:

  • E luna aceea din an în care pe toți parcă ne violează bunătatea și vrem mai mult decât în timpul anului și să-i ajutăm pe alții, dar și să ne ajutăm pe noi. Nu uitați de asta, ajutați-vă și pe voi, punctele ce urmează vă vor da câteva idei.
  • Azi dimineață m-am trezit la 5, și nici nu știți câte lucruri interesante ne apar in feed-ul de facebook la ora aia. De exemplu am găsit la Cristina Bazavan o chestie faină, îmi permit fără știrea ei să-i copiez aici statusul și să pun link către listă, eu am parcurs-o aproape în întregime, seamănă mult cu lista noastră săptămânală de cumpărături, doar cantitățile și câteva produse în plus fac diferența. Dar dacă fiecare ar alege câte ceva, noi toți am putea să facem fapte bune. status cristinaLista o puteți vedea aici. Partea buna e că aveti de unde alege, partea mai puțin bună este că trebuie să o faceti azi sau cel mai tarziu maine. Însă mai e o parte bună, dacă nu reușiți să ajutați în cazul ăsta, nu-i o tragedie, e plină lumea de oameni care au nevoie de câte ceva.
  • Acum vine partea aia în care vă spun cum vă puteți ajuta pe voi. Mai aveți 5 zile în care să vă rezervați o oră din alea multe pe care le petreceți zilnic pe net, pentru a parcurge un tutorial online de programare pus la dispozitie gratuity la adresa  ro.code.org. Bineînțeles, și că eu trebuie sa fac lucrul ăsta. Nu-s convinsă că voi înțelege ceva, dar dacă nu încercăm… Evenimentul se cheamă Hour of Code și dacă anul trecut cei peste 400.000 de români care au parcurs o Oră de Programare au clasat Romania pe locul 10 din 185 de țări participante, haideți să vedem cum o să fie anul ăsta. Nu uitați, până pe 13 decembrie, dar n-o lăsați chiar pe utima zi, știți voi, 13…
  • Punctul ăsta e pentru cei cărora le plac cumpărăturile la mall. Dacă mergi la Mega Mall (știți voi, ăla de pe Pantelimon) și cumperi de mai mult de 300 lei, vei primi un cadou pe care îl poți păstra sau îl poți oferi mai departe cui vrei tu. Partea mișto e că aia 300 pot fi cheltuiti și la Carrefour-ul din mall. Și nu-s premii așa de neglijat. Și-au unit forțele multe brand-uri, așa că dacă tot faceți cumpărăturile acolo, mergeți și luați-vă sau oferiți cadoul. Campania  se numește “Primești ca să dăruiești” și ia uite ce se poate câștiga: un mobilier de bucătărie LEM’S, în valoare de 3000 de lei si 5 bilete duble Wizz Air. În plus, cei care participă în campanie se mai pot bucura de daruri de la Autograf, Avon, Benvenuti, Escudo, Flormar, FOODA, Gatta, Geta Voinea, Gett’s, La Femme, LEGO, Media Galaxy, Meras Green, Nirano, Nobila Casa, Parfois, Pascucci, Sephora, Suvari, Suvari, Valentini Bianco, Vans, Vodafone, World Class, Wu Xing și ZaZa Underwear.
  • Gata, nu vă mai zic nimic, la punctul ăsta faceți ce vreti voi. 🙂

Spor!

(Visited 210 times, 1 visits today)
Postolachi Dumitru

N-ai somn fată dragă? Merci de http://ro.code.org/, o să încerc să-l inițiez pe pitic deși avem și câteva aplicații pe iPad care încearcă să inițieze copiii în tainele programării.

O zi faină să ai!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.