Outfit de marti (VIII)

După trei săptămâni de lipsă, (nu-i ca și cum nu v-ați fi obișnuit cu ea), vă arăt azi trei ținute de vacanță, în care unele piese se repetă, pentru că nu ne luăm tot șifonierul în concediu, dar care se adaptează perfect activităților specifice vacanțelor.

  1. Prima, și preferata mea din seria asta, e o ținută perfectă pentru călătorit. Am ales să mă îmbrac așa atunci când am plecat de acasă, și arătam ca nouă și după 10 ore de mers în mașină.nina 1 Ținuta e compusă din: ochelari C&A, bluză oferită  de ATAELLIER, pantaloni scurți boyfriend style originali ( adică am luat o pereche de blugi de-ai lui Sorin și i-am tăiat), ceas Atlantic, și sandale de piele Tina Shoes, pe care le iubesc.
  2. Ce-a de-a doua ținută este identică cu prima, numai că eu am purtat-o la distanță de 10 zile și am înlocuit ochelarii de soare cu umbrela și pantalonii scurți cu pantaloni lungi. Bineînțeles că a trebuit să-mi iau și o jachetă cu mine, la Londra n-a plouat rău, dar a fost răcoare. nina 2So, ținuta mai conține: curea Depot 96, jacheta și jeans New Yorker, umbrela I love rain și geantă vitange din piele, cumpărată de pe o străduță uitată de lume din București, cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță.
  3. Avem rochiță, pentru că nu se cheamă că nu ai fost în vacanță dacă n-ai purtat măcar o zi rochiță. nina 3Eu port aici una ATAELLIER din in, subțire, de vară, pe care am îmbrăcat-o în ziua în care am vizitat, în Belgia, orașul Namur și grădinile Annevoie, două destinații foarte frumoase despre care sper să am timp să vă povestesc în zilele ce urmează. Da, am făcut o obsesie pentru colierul ăsta. Și nu mă întrebați de ce stau așa strâmbă, că n-am nicio explicație.
(Visited 238 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.