Outfit de marti (IX)

Pentru că a venit toamna și pentru că mie îmi place asta extrem de mult (mi-a ieșit prin piele căldura de vara asta), vom începe rubrica de toamnă cu niște propuneri draguțe de outfit. Aș aprecia foarte mult să-mi spuneți ce vă place și ce nu, pentru că n-aș vrea să cad în vreo extremă de old fashion din care să nu mă mai scoată nimeni. 🙂

Ca idee generală, eu cred că acum la început de toamnă e timpul să ne purtăm toate rochițele de vară cu o jachetă deasura sau cu un cardigan și, eventual, o esarfă. Abia apoi, încet, încet să trecem de la sandale la botine și cizme. Totul făcut treptat, dacă și vremea ne permite, evident. Așa-i că nici voi n-ați vrea să treceți direct la ploverele cu guler și paltoane sau geci de iarnă?

outfit de toamna 1sursa foto

outfit de toamna2sursa foto

outfit de toamna 3sursa foto

outfit de toamna4sursa foto

Sper că văzând imaginile, v-ați gândit și voi, macar la o variantă de outfit în genul acesta, pe care o aveți deja în șifonier.

(Visited 491 times, 1 visits today)
cris

Mi-e dor de tinutele astea asa calduroase de toamna, feminine si comode. Eu cu esarfele sunt prietena, le port zilnic inauntru pe umeri pt ca e rece de la aerul conditionat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.