Outfit de marti

Aproape că dorm cu ușa de la dressing deschisă, așa disperată sunt dimineața să mă îmbrac cât mai repede, să ies să deschid ușa la atelier, să-mi fac și să-mi beau cafeaua pentru ca mai apoi, să apuc să respir de două ori înainte de a începe zilele lungi de muncă, aproape mai lungi decât o zi de vară.

Indiferent dacă mă așteaptă o zi întreaga în atelier sau una cu multe ieșiri, îmi place să cred că mă îmbrac de fiecare dată astfel încât să meargă ținuta și pentru una și pentru alta. Azi avem așa: colier de la targul de vechituri, bluză din colecția personala, pantaloni H&M, sandale Benvenuti (sezonul trecut). Ceasul și ochelarii sunt must have pentru mine, așa că orice outfit le include.

Voi ce ați ales pentru azi?

(Visited 356 times, 1 visits today)
cris

foarte bine iti sta! imi plac foarte tare pantalonii 🙂
Eu sunt asa azi: blugi skinny (iei ma incap), bluza inflorata din matase, balerini rosii. Ochelarii si inelul de logodna nelipsite.

Nina

Si mie imi plac pantalonii, sunt racorosi si foarte usor de purtat.
M-ai facut curioasa cu bluza inflorata de matase. 🙂

Nina

O sa vedeti cat de mult imi plac si mie rochitele. Mi se par cele mai practice vara, am sifonierul plin, mi-ai facut pofta sa dau iama in ele. 🙂

Vienela

De cand mi-am luat caine aproape ca imi vine sa dorm imbracata, pentru a putea sari dimineata din pat direct afara, sa il scot la plimbare. :)))
Iti sta tare bine imbracata asa, Nina!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.