Anul acesta va fi Legoland

După ce în urmă cu trei ani am reușit să facem un fel de tur al Europei cu cortul, și-am avut destinația principală Disneyland Paris, anul acesta vrem să facem ceva foarte asemănător, schimbăm doar parcul de distracții, acum vom merge la Legoland Germania.

legolandCa niște iubitori de natură, ce suntem, vom merge și de data asta tot cu cortul și am rezervat deja locul în campingul Legoland și biletele pentru două zile de parc. Nu mergem singuri, mergem cu prietenii noștri mai comozi, care nu numai că vor veni cu avionul ( cred că nu mai trebuie să spun că noi mergem cu mașina), dar nici nu vor dormi ca noi la cort, ci fix la hotelul Legoland, așa că vom putea povesti apoi cum a fost din mai multe unghiuri. 🙂

Dar până să ajungem acolo e cale lungă, așa că am început deja să facem planuri de drum și cazare. Mi-e așa de dragă perioada asta de prospectare de nu vă spun.

Încă n-am stabilit nimic concret, dar cred că multe chestii din excursia la Disneyland se vor repeta, în sensul că nu vom ocoli deloc campingurile care ne-au plăcut, și neapărat vom da o fugă și în Belgia. Dar asta nu înseamnă că nu suntem deschiși și la sugestii noi, așa că dacă aveți idei sau știți locuri faine unde se poate sta cu cortul pe traseul Bucuresti – Budapesta – Viena – Linz- Munchen, hit me.

(Visited 387 times, 1 visits today)
Loredana

Io nu-ți pot da sfaturi, da’ aștept detalii, tare i-ar plăcea și Puștiului o nebunie de asta… Îmi făceam planuri pentru ceva mai low cost anul ăsta, de mers până la noi la mare și-un pic de tur de țară… dar, cine știe, poate schimbăm, că prea sună interesant ce spui tu…

Da’ fetele tale-și doresc la Lego?

nina

Pemasura ce le aflu, o sa scriu si detalii. Da, fetelor le plac calatoriile si mai ales distractiile de la capatul lor. 🙂
Noi estimam un buget de maxim 2000 euro pentru 4 persoane excursia asta.

iulia

daca va ganditi sa va opriti pe drum, intre Ro si De (presupunand ca nu veti face drumul dintr-o bucata), recomand cu caldura campingul Paula din Austria

http://www.camping-paula.at/

are locuri faine, cu umbra, pentru campat si o piscina care pica fabulos dupa o zi pe drum (noi de obicei plecam dimineata si facem prima pauza pe drum la ei). e usor de gasit, in localitatea Frauenkirchen, daca il intrebati pe GPS-ul va duce fara probleme (al nostru e vechi si nu a mai fost actualizat de ani de zile, dar tot stie adresa).

mai este un camping foarte frumos in Munchen

http://www.muenchen.de/rathaus/Stadtverwaltung/Kommunalreferat/immobilien/campingplatz.html

ff fain ca si locatie, recomand!

va doresc vacanta fabuloasa!

ps: te citesc de mult, dar pana acum nu am comentat, dar la subiectul asta nu m-am putut abtine 🙂

nina

Iti multumesc foarte mult, Iulia, in primul rand pentru detaliile despre campinguri, sunt de mare ajutor si chiar le vom lua in calcul, nu stiu daca la dus, dar la intors cu siguranta, si pentru faptul ca ma citesti, si mai ales pentru ca ti-ai facut timp sa comentezi prima data aici.
Sper s-o mai faci si oricum eu o sa mai scriu despre excursia asta. 🙂

Andreea 28

Astept cu nerabdare impresii din calatorie..noi vrem sa mergem la anul la LEGOLAND astfel incat ne-ar prinde bine sfaturi si experinte!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.