Mă bucur ca le avem aproape

Recunosc, nu știam de apa termală Saint Gervais Mont Blanc. Știam munții, dar nu aveam idee că de acolo de undeva, dintr-un ecosistem în mod miraculos conservat, ne ajung nouă sub formă de spray, creme, loțiuni, la distanță de doar un click, o mulțime de produse cosmetice cu proprietăți nu doar de înfrumusețare, ci și de redare a confortului sau chiar cu efect reparator la nivelul pielii.

Am primit luna trecută de la optimashop.ro mai multe produse pentru testare, printre care un spray cu apă termală Saint Gervais Mont Blanc și un unguent Fleboderm.

Unguentul este de fapt o cremă- gel recomandată în eliminarea aspectelor inestetice ale celulitei, dar și atunci când picioarele ne sunt dureroase. Se zice că, după aplicare, se reinstalează imediat confortul picioarelor, iar miss S. ne este martoră că asta-i cel puțin parțial adevărat. Pentru cine încă nu știe, miss S. este fostul copil Sonia.

Într-o seară, la scurt timp după ce am primit produsele, miss S. mi se plânge că o dor picioarele îngrozitor și din cauza asta nu poate dormi. Era deja aproape miezul nopții. Mi-am amintit atunci că am citit prospectul gelului Fleboderm, și că-i indicat pentru situații din astea de disconfort. Am convins copilul să-i ung picioarele, că-i trece imediat. A adormit în nici 5  minute, nu înainte de a apuca sa-mi spună că un picior i-a trecut și unul încă o doare. De asta zic că-i parțial adevarat. 🙂

De atunci nimeni nu s-a mai plâns în casă de disconfort, așa că am mari speranțe că-mi va rămâne suficientă cremă, pentru ca picioarele mele să uite, până la vară, ce-i aia celulită.

Cu apa termală am altă poveste, după ce am apucat să-mi dau eu două fâsuri pe ten și să savurez răcoarea și senzația de purificare pe care picăturile de apă o dau feței, mi-a venit ideea s-o fac cadou unui prieten care are mai multă nevoie decât mine de ea, un împătimit utilizator de apă termală în general, mai ales atunci când este la volan. Bineînțeles că i-am smuls promisiunea de a-mi spune părerea despre apa Saint Gervais Mont Blanc, mai ales că știm deja de la cunoscători că apa termală previne și calmează iritațiile, este intens hidratantă, are efect reparator, cicatrizant și desigur conferă pielii iritate și sensibile un confort imediat.

Ca și concluzie, sunt extrem de mulțumită că am aflat de proprietățile apei termale Saint Gervais Mont Blanc, că putem oricând să le avem în casele noastre, chiar dacă n-am văzut Mont Blanc-ul, deocamdată, decât în fotografii.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.