Thassos, venim!

thassosN-am fost niciodată în Grecia. Nu-i ca și cum n-am fi vrut, ba chiar am plătit avansul pentru un sejur acum vreo 2-3 ani (pare că a trecut o veșnicie de atunci), dar de fiecare dată s-a invit ceva. Mereu altceva. Și n-am ajuns până anul acesta. Acum suntem hotărâți să mergem (în recunoaștere) în mini-vacanța de 1 Mai, mai ales că de Paște, am stat acasă că ”n-am avut bani” să plecăm pe undeva, și-am cheltuit în ”doar” 400 euro. Am zis că, decât să repetăm experiența, mai bine mergem undeva și cheltuim 500.

Pentru primul drum spre greci am ales Thassos, mai ales că-i cel mai aproape de noi și avem de gând să mergem cu mașina. Definitiv la decizia noastră au contribuit articolele Bogdanei și recenta lor vizită pe insulă.

Am închiriat deja un apartament în Skala Potamia și abia asteptăm să treacă cele fix 12 zile care mai sunt până la plecare.

So, dacă aveți ponturi (altele decât cele deja aflate pe net) despre drum, loc, chestii de făcut, variante de luat masa (avem doar mic dejun la hotel, că nu avem de gând să stăm pra mult pe loc), vorbiți acum sau nu vreau să vă mai aud mai târziu.

Si-o melodie care-mi place zilele astea:

(Visited 439 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.