Am 42 de ani si sunt bine cu mine

Am reacționat oarecum rău la felul în care s-a prezentat Mihaela Rădulescu în prima emisiune din noul sezon Românii au Talent:

twitt

Am stat apoi puțin și-am analizat situația. M-am gândit și că sunt eu geloasă pe frumusețea și faima ei și poate de aia am reacționat în felul acesta, dar mi-am dat seama că nu-i deloc așa.

Am 42 de ani si sunt o femeie fericită. Îmi place de mine la 42 fix așa cum îmi plăcea la 30 și 20, și sunt sigura că-mi va plăcea și la 70. Mi se rupe de faima și frumusețea ei de plastic. Mă oftic însă pentru că ea creează o idee falsă despre femeile de 45 ani. Nu dragelor, nu suntem și nu trebuie să fim ca ea.

Nu toate suntem de plastic, nu toate suntem prost crescute, nu toate suntem îmbătrânite înainte de vreme, nu suntem tupeiste gratuit și nici sclavele dietelor și-ale operațiilor estetice, dar mai ales nu toate suntem leșinate după faimă.

Am uitat de sex? A, ok, treaba cu sexul, pentru majoritatea dintre noi, e o treabă intimă, și mai mult, cred cu tărie că la 40+ nu trebuie să te tăvălești prin făină ca să cucerești un bărbat. Dar dacă doar asta ți-a rămas…

Am înțeles că doamna din juriu, care nu e Andra e pusă acolo să creeze controverse, să ne facă pe noi să vorbim. Și mai știam că-i o fostă prezentatoare tv care a fost gacica lui Oțil, nevasta lu’ Bănică, a lui Rădulescu și a lui Schwartzenberg, nu neapărat în ordinea asta, partenera altor 15 bărbați români și proaspăt aterizată în parușata lui Felix Baumgartner, dar nu știam exact care-i talentul ei.

Norocul meu că mi-am dat seama până la urmă ce reprezintă ea în juriul acela. Mihaela Rădulescu reprezintă concurentul netalentat, care se prezintă la #româniiautalent: vine, se face de râs, ne distrează (ne place maxim să râdem de reprezentațiile de prost-gust), și primește X-uri. 

Nu de la juriu, ci de la noi, telespectatorii. Și nu doar 4, ci multe, multe.

Nu ne place Mihaela Rădulescu pentru că e falsă, pentru că mestecă gumă la televizor,  pentru că se poartă ca o târfă și se linge pe buze de câte ori apare pe scenă câte un puști căruia fetele mele îi spun ”bunăciune”, pentru că se ceartă ca o țață și crede că orice copil de 14 ani trebuie să îndeplinească standardele ei de frumusețe. Nu ne place, pentru că nu-i un model demn de urmat.

Iar bărbaților care salivează la sânii ei, dar nu i-au văzut mâinile: dragilor, nu trebuie să vă uitați la făcături, e plin netul de sâni naturali:

(Visited 1,006 times, 1 visits today)
Ioana

Sunt de acord cu tine. Si eu am fost scarbita de prestatia ei. Ca sa fiu sincera cu mine insami, incerc si un sentiment de mila pentru ea, pentru varsta ei. S-a invartit in medii care o puteau stila chiar daca comportamentul e de ghetou. Se pare ca s-a conservat mult prea bine in vulgaritatea ei.

roberts

mie chiar mi-e mila de ea, de eforturile ei de a arata bine, de a demonstra mereu cat de desteapta, de sexy si de vie este ea….ma gandesc si la baietelul ei si la ce-o fi in capul lui cand o vede pe mamasa ca pupa puberi de 17 ani si se tavaleste cu tzatzele prin faina ….pffff, nimic decent aici, nimic frumos sau de invidiat.

Andreea

E penibil cum jigneste femeile prin comportamnetul lor. Si mama mea are 40 +, si mama mea arata foarte bine, dar nu isi pune decolterui si fuste mini, nu saruta pustani pentru a arata cat de “buna” e si uite cum atrag eu priviri. Penibilismul e in floare la Raduleasca.

cristian

Din pacate multor barbati le plac femeile ” plasticate”. Dar am si prietene care o venereaza pe Raduleasca. Le-am rugat doar sa se uite mai atent la ea cand apare la tv, sa vada cum ii atarna carnea pe maini.Un saclet de carne fara vlaga! 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.