Daca e primavara, ne revenim

Mă bucur mult de tot că s-a mărit ziua. Parcă e ziua mai lungă și-mi rămân și mie câteva ore pentru a trăi.

Pomii din curte sunt tăiați și stropiți, floricele au început ușor, ușor să înflorească, bicicletele coboară din pod și rochițele de primăvară împing în dos ploverele groase din șifonier.

Probabil că toate astea mi-au dat impulsul de a scrie azi. Să vină primăvara și pe blog. Dimineață am fost la piață și mi-am luat flori. Am ajuns acasă și mi-am dat seama că nu mai am nicio vază. Dacă o casă fără flori e o casă tristă,  o casă în care nu există o vază cum o fi?

Am luat repede un borcan gol, i-am legat la gură niște mărgele și apoi l-am înfășurat cu o bandă textilă. Ok, culorile nu se potrivesc, dar viața înseamnă culori, și nimeni nu mă poate convinge că acestea trebuie să respecte o ordine atunci când e vorba de flori.

Asta-i vaza de azi:

floi

Mâine mă duc să-mi cumpăr una adevărată. Și niște flori.

(Visited 198 times, 1 visits today)
Stefana

Si eu am primit un buchet mare zambile astazi si tot biroul miroase a “primavara”. De asta, iubesc eu atat de mult acest anotimp. Ai alt chef de viata.

Marmotica

N-as fi zis ca e banda :))) Dar e foooarte draguta vaza ta, chiar ma gandeam acum ca am una simpla transparenta de la IKEA si as putea sa o transform cumva cu niste nasturei sau margele 😀

nina

Poti face lucruri foarte faine cu putina indemanare, bine, nu-i cazul la vaza mea portocolie cu turcoise la florile galbene, dar sunt sigura ca tiei ti-ar iesi ceva fain.

Cris

E minunata vaza ta!!! am salvat cateva tutoriale de pe pinterest cu vaze din borcane transformate. sa vedem cand ma apuc 🙂 primavara calda si frumoasa sa ai!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.