Familie de ochelaristi

ochelari vedereZiua de 7 octombrie (aka ieri) va rămâne în istoria familiei ca ziua în care copilul Iulia și copilul Sonia (mă gândesc serios să le schimb titulatura asta cu miss I. și miss S., pentru că nu prea mai sunt copile) au început să poarte ochelari.

Nu-i ca și cum ele n-ar fi vrut, nu-i ca și cum problemele ar fi unele mari, dar ideea de bază rămâne, de ieri își spun una alteia aragaz cu patru ochi.

Bineînțeles că nu vă pot arăta o poză cu ele, trebuie să mai treacă ceva timp, să le pot apoi umbla în telefoane și șterpeli de acolo ceva, căci de la o vreme nici nu mai poate fi vorba să mă lase pe mine să le fotografiez.

Oricum, sunt mulțumită că nu le este greu cu ei și că le place cum le stă, deși am stat mai mult de  ore într-un magazin ca să-și aleagă miss S. ramele, pe care până la urmă nu le-a ales, dar asta-i altă poveste, în timp ce sora ei se decisese deja după ce a probat fix trei perechi de ochelari. Important e că acum sunt mulțumite. Și văd bine. Și sunt mulțumite.

P.S. Iulia m-a lăsat să-i fac o poză. Cu telefonul:

20141008_093248

(Visited 86 times, 1 visits today)
Ana Maria

Buna ziua. Am o mare rugaminte la dumneavoastra. As vrea sa aflu mai multe despre Liceul Waldorf din Bucuresti. Daca se poate sa-mi dati si mie datele dvs de contact sa putem vb pe mail. Adresa mea este pe yahoo anamaria_2369, daca va puteti rupe un pic din timpul dvs . Multumesc

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.