40 de ani de la deschiderea primei case Ronald McDonald

E imposibil să fi intrat vreodată într-un restaurant McDonald și să nu fi observat cutiuțele transparente de la casele de marcat în care sunt siguă că și voi, ca și mine și mulți alți clienți lăsați de obicei restul primit de la cumpărături.

Dacă până azi nu știați unde se duc bănuții aceia, ei bine, acum vă spun eu, fondurile strânse prin intermeiul cutiilor de donații permit Fundției Ronald McDonald să acopere cheltuielile totale legate de Casele Ronald și de cazarea părinților aflați în dificultate. În România există până în prezent două astfel de case, încare sunt cazați părinții copiilor din provincie internați în spitale din Bucureti și Timișoara.

M-am gândit e multe ori cum se descurcă părinții ai căror copii trebuie să rămână internați perioade mai lungi de timp într-un spital dintr-un oraș departe de casă. Vestea că pot fi primiți într-o casă de genul acesta m-a bucurat nespus, mai ales că știu că fiecare dintre noi putem contribui ușor la existența lor.

Și cum orice aniversare trebuie cumva sărbătorită, azi am primit de la Ronald o pereche de șosete fix ca ale lui, pe care e musai să le port mâine alături de oameni din lumea întreagă.sosetele lui roland mcdonald

Și voi puteti avea propriile voastre sosete în dungi, dacă îmi spuneți  într-un comentariu că măcar o dată, până acum, ați băgat ceva bănuți în cutiile transparente de la McDonalds. Am de dat 3 perechi de sosete, așa că  primii 3 care-și  recunosc dărnicia, vor primi celebrele șosete.

Urmăriți mâine hastagurile #forRMHT și #casaronald si-o să vedeți în dungi o vreme. 🙂

(Visited 110 times, 1 visits today)
Raluca

Eu am lasat de foarte multe ori restul in acele cutiute transparente… spre rusinea mea de cele mai multe ori il lasam acolo din simplul motiv ca primeam monezi de 10 sau 5 bani si ma enervau atatea monezi prin toate gecile si gentile, insa ma bucur ca am contribuit intr-o masura, oricat de mica, la o asemenea cauza. Voi continua sa o fac, cu sume mai mari ori de cate ori am ocazia.

laur

Nici nu imi mai amintesc de cate ori nu am lasat restul in cutiutele transparente. In ultima vreme cei drept nu am mai ajuns laun McDonald’s.

GABRIELA

De fiecare data cand merg cu nepotelul meu, cei drept incercam cat mai rar, dar el e indragostit de locul de joaca si de placinta cu mere, lasam si noi ceva la cutiuta mai ales ca este pentru un lucru asa de minunat. Fiind cadru medical pe o sectie de pediatrie stiu cata nevoie au parintii si copii de un asa ajutor. Iar sosetele sunt superbe si vreau si eu 😉

Raluca

Yeey, multumesc frumos! Fac sala si de luna viitoare ma apuc si de Kangoo Jumps, chiar aveam nevoie de astfel de sosete lungi, pe glezna!

Mire M

Draga mnea,
Nu cred ca sunt persoane care sa nu lase o mica suma in cutiile de linga”casa”.Este un mic ajutor pe care il putem oferi neconditionat!
Te pup si o zi minunata asa cum meritati!MireM

Alina

si eu am lasat de cele mai multe ori o parte din restul pe care il primeam cand mergeam la mc donald’s, pentru ca este singurul mod in care pot sa le multumesc celor care m-au gazduit in casuta din incinta spitalului “Grigore Alexandrescu”.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.