Tabara de supravietuire

tabara de supravietuireCopilul Iulia și copilul Sonia sunt de azi în tabără. De fapt de aseară, pentru că le-am dus ieri și le luăm duminica viitoare. Dap, am fost de două ori la Tabăra Oratia. O dată săptămâna trecută de relaxare și-a doua oară de supraviețuire săptămâna asta. 🙂 Bineînțeles, urmează si-un al treilea drum, cel de recuperare. A copiilor.

Ca în fiecare  an, Carmen organizează la Oratia, pentru copiii între 13 si 15 ani, o tabără de-o săptămână în care adolescenții sunt instruiți în tehnicile de supraviețuire, pe care Lucian, instructorul lor, le respiră. De la ora exactă stabilită în functie de poziția soarelui până la transportarea unui prieten rănit până la cel mai apropiat adăpost cu ajutorul unei foi de cort, copiii vor experimenta într-o săptămână regimul  semi-cazon instituit de ieri la tabără.

Sunt, bineînțeles, foarte curioasă de felul în care vor percepe mândrele mele această experiență. Așa, ca de început, ele erau foarte entuziasmate, dar vreau să le văd la sfârșit, dacă vor reuși să escaladeze peretele de alpinism și să aprindă focul. Măcar cu ajutorul brichetei.

În rest, noi vom avea o săptămână foarte grea în atelier (mai ales că urmează concediul și bineînțeles că toți clienții vor să le lucrăm comenzile înainte de a pleca). Dacă adăugăm la asta și faptul că putem vorbi cu fetele doar din două în două zile câte jumătate de oră, putem concluziona că și noi suntem tot într-o tabără de supraviețuire. 🙂

Sursa foto

(Visited 113 times, 1 visits today)
Vienela

Mi-ar placea ca fetele tale sa isi povesteasca aventurile pe bloguri, caci ar ramane amintire si poate le-ar fi de folos si altor domnisoare. Am dat astazi, intamplator, peste blogurile lor gemene… 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.