S-au terminat caracterele

N-am niciun chef de scris, și asta nu-i de azi de ieri, ci de vreo câteva luni bune. Găsesc tot timpul altceva mai bun de făcut și culmea e că nici de citit nu prea mai am chef. Sau am nimerit numai cărți anoste, ba fără nicio logică, ba fără subiect, ba…

i can't writeMă chinui de trei zile să scriu un articol. Nu ăsta. Unul care necesită documentare și cuvinte așezate cu grijă. Calculat. Am scris vreo 500 de caractere și n-am spus mare lucru. Nu se leagă. Dar articolul trebuie scris, și până diseară pun pariu ca îl dau gata. Trebuie doar să mă mobilizez. Și-mi mai trebuiesc și ceva încurajări de la voi, ceva de genul: Cum naiba nu poți să scrii că eu aș scrie mereu câte ceva; hai că poți; nu scrie, desenează; sigur îți iese; șterge tot ce-ai scris… Nu vă mai spun eu că sigur știți voi și singuri cum să încurajați omul. 🙂 Aștept!

(Visited 34 times, 1 visits today)
Nina

Multumesc, chiar e o duminica frumoasa, asta daca nu se prabuseste terasa cu piscina cu tot de la cata balaceala facem. 🙂

Madutza77

Doar atat poti ?! Sa stii ca lipsa asta a ta de chef si inspiratie, se cam transmit asupra cititorilor tai, care serios, se cam intreaba de ce sa te mai citeasca ,daca nu mai ai nimic interesant de spus si transmis… Te-ai cam plictisit ? Te-ai cam plafonat ? Sau pur si simplu, nu te mai regasesti in acest blog? Sau… ceva nu este in ordine cu interiorul tau, de atragi spre tine doar carti anoste , fara logica, fara subiect…
M-am apucat sa-ti citesc blogul, pentru ca ma regaseam printre subiectele tale. Acum…nu pot sa spun ca mai este la fel. De multe ori prefer, sa citesc arhiva.Sa fie oare vorba despre una dintre crizele din jurul varstei?
Sa nu uitam ca: suntem cu totii niste magneti vii. Atragem oameni, intamplari si imprejurari care se armonizeaza cu gandurile noastre dominante. Dar in acelasi timp: totul se schimba, nimic nu este fix. Daca nu profitam de schimbare vom deveni victimele ei.
P.S. Sper sa nu te superi ! Asa stiu eu sa incurajez! 🙂 <3

nina

Mai suparata decat sunt deja, nu cred ca ma poti tu supara. Si nu pe blog, nu pe cititorii lui (aia care mai sunt), nici macar pe oameni in general si culmea, nici pe mine. Doar is suparata si atat!

Madutza77

AAAA…Atunci impaca-te cu tine insati si totul se va rezolva ! Zi asa: “Suflet al Ninei, te rog frumos sa ma ierti pentru tot raul facut tie in vieti trecute si in viata asta! Dumnezeu sa te binecuvanteze cu pace , cu lumina si iubirea lui celesta! Ma iert, ma accept si ma iubesc asa cum sunt !” Vezi ce iese !<3

Cris

Se mai intampla, da-ti ragaz, bucura-te de vremea faina si de piscina 🙂 si de fete, si de timp si de tot! si vor veni ele si cuvintele insiruite in povesti, fii convinsa!

simona-maria

Poate starea asta se vindeca prin scris ….. Incearca. Cu siguranta iti gasesti acea stare in care scrisul capata logica de la sine.

thea

Deci, eu chiar am fost p-aci :). Cam in aceeasi stare cu a ta, cam lipsita de inspiratie si de chef, in asteptarea marii vacante :).
Ca sa-mi mai treaca, am incercat sa rezolv subiectele de la capacitate :).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.