Scurte de joi

Ia uite ce promiteam eu că scriu zilnic și mă țin de treabă. Da de unde!

Adevărul este că am în draft vreo trei articole aproape terminate. Și tot adevărul este că aseară la 21,00 livram o comandă la care lucrasem de luni, e adevărat că nu singură, dar tot lucru se cheamă.

Credeți că azi mă odihnesc, de m-am apucat eu să scriu așa la prima oră? Nici vorbă. Lucrăm. Dar cine se va odihni mâine, sâmbătă și duminică? Cine? Aud?!

Și pentru că eu acum mă întorc în atelier,nu vă pot lăsa așa în aer și vă spun totuși niște chestii:

1. Îmi trebuie neapărat ceva de încălțat. Dar știți cum? Să nu fie nici prea elegant, nici prea sport. Nici prea scumpi, nici prea ieftini. Nici prea închiși la culoare, nici prea deschiși. Nici cu toc mare, dar nici fără toc. Dacă ați auzit să existe așa ceva, dați-mi de știre.

2. Mă gândesc cu groază că vine vara și pielea de pe picioarele mele seaman cu o coajă de portocală. Mie îmi plac mult portocalele, dar nici chiar până-ntr-acolo încât să le port pe piele. Am aflat zilele trecute că Elmiplant a lansat un fel de gel anticelulitic care face și coaja de portocală să dispară. Așa zice comunicatul:

cellufightCellufight Cryo-Sculpt Geleste special conceput pentru a acționa intens şi eficient asupra depozitelor de grăsime din zona abdomenului, coapselor şi şoldurilor.Gelul are un efect intensde răcire care,combinat cu acțiunea activelor, ajută la decongestionarea retenției excesive de apă din țesuturi, lăsând pielea netedă şi strălucitoare.

În urma folosirii regulate a noului produs, circumferinţa abdomenului este redusă cu până la 4 cm, iar cea a şoldurilor cu până la 2cm, în timp ce aspectul neplăcut de coajă de portocală este vizibil redus (evaluare clinică instrumentală şi auto-evaluare sub control dermatologic: 51 femei, 2 aplicări/ zi). Asemenea celorlalte produse din gamă, Cellufight Cryo-Sculpt Gel este îmbogăţit cu SLIMBOOST3. Preţ: 20 lei

Eu nu l-am încercat, dar am s-o fac pentru că prea m-am culcat pe o ureche în ceea ce privește pielea de picioare. Și tare îmi mai plac rochițele scurte. 😀

3. În al treilea rind vreau să vă urez minivacanță plăcută, cu timp frumos și prieteni dragi!

(Visited 39 times, 1 visits today)
Madutza77

Care va sa zica …tu sarbatoresti Ziua Muncii prin….. munca…si nu esti singura ! :)Spor la treaba ! 🙂 Apoi, cine o sa aiba vacanta de trei zile ?
Te las sa te delectezi cu aceasta melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=efNJwfDUm_I
P.S. Daca reusesti sa afli ceva despre ce te-am rugat la telefon, da-mi de stire ca-s tare curioasa si nerabdatoare, sa stiu ce s-a intamplat ! Multumesc mult!

nina

Vai, am vazut comentariul tau de pe telefon si ma gandam ce melodie mi-oi fi dat sa ascult. Acum imi rasuna in creier si eu dat marunt din buze. 😀

Am vorbit mai departe, mi-au cerut mailurile voastre (al tau si al celorlalte doua castigatoare) sa clarifice cu voi problema.

Raluca M.

Si eu pe baricade, dar ma voi bucura de aceeasi mini-vacanta de 3 zile. Yuppy!

Azi sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si cu pantofii si cu scrisul, asa ca daca gasesti ceva da de stire!

Spor la munca :D!

Vienela

Cand era mic, Ionut ma ruga sa ii fac cartofi prajiti si avea fix pretentiile tale: sa fie putin tari, putin moi, putin negri, putin albi, putin subtiri, putin grosi. :))) Nu stia sa spuna ca ii vrea nici tari, nici moi, nici …. :))))
Mi-am permis si eu zilele trecute o semivacanta, ca eram la pamant si cu moralul, si cu fizicul… Sper ca astazi sau maine sa revina soarele pe aici… 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.