Cum mai stam cu kilogramele?

Acum vreo luna și ceva am sesizat ca am ajuns la 70. De kilograme. Grav. Nu grav, foarte grav, mai ales pentru cineva care consideră în continuare că 59 kg ar fi greutatea ideală pe mine.

Cum nemâncată nu pot sta, am renunțat pentru o vreme la carbohidrați și am mâncat carne, verdețuri și fructe cât au fost zilele de lungi. Nu mi-a fost greu deloc, ba ai mei s-au cam luat și ei după mine și acum nici nu se apropie de masă dacă nu-i gata salata, fie că-i prânz sau cină. Când am poftă de ceva dulce iau o fructă, două, trei. Rareori mă opresc la una.

N-am ținut-o strictă, strictă, adică dacă într-o zi mama a făcut gogoși nu vă imaginați că m-am întors cu spatele. Am mâncat. Vreo 6. 🙁 Sau dacă într-o după amiază am vrut înghețată mi-am luat. Am tras după asta două săptămâni de răceală în gât de nu mi-am mai simt corzile vocale, dar voi știți ce bună a fost înghețata aia?

Sport n-am făcut deloc în tot timpul acesta, doar drumurile făcute cu bicicleta s-ar putea numi mișcare dacă n-ar fi atât de rare și de scurte. Cu toate astea, uite-mă azi, după aproape 6 săptămâni la 64,9 kg and counting.

nina 64,9

Voi cum stați? Am văzut ieri în parc că nici vârsta a treia nu se lasă, așa că e departe și de mine gândul ăsta:

20140525_175246

 

 

(Visited 62 times, 1 visits today)
Cris

Foarte bine aratati doamna! si spor sa ajungi la cate kg doresti! eu am poftit la cateva inghetate si acum sunt cu gatul in pioneze, tuse si alte distractii 😀

nina

Nu vreau sa mai aud de tuse vreo 5 ani de azi inainte. M-am luptat cu ea 2 saptamani si a fost un cosmar. Tot de la o inghetata. 🙂

nina

Eu mananc de sparg, numai ca a feresc de carbohidrati. Asta cu nemancatul nu tine la mine si nici nu cred ca-i sanatos. Spor la slabit si tie!

thea

N-ar fi rau daca as mai da si eu vreu 2-3 kg jos, ma tot las de dulciuri de vreo … 5 ani?!? :)). Ce voiam sa-ti spun e ca arati foarte fain si chiar cautam butonul de like 🙂

alina

sa-ti ramana vointa!
m-am apucat si eu de plimbat cu bicicleta, dar nu reusesc decat in weekend, cate o ora si jumate sambata si la fel duminica, sperand sa am rezultate.
succes in continuare!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.