Am primit ceva prin DHL. La Alexandria.

De fapt, la Giurgiu, dar să vă povestesc.

Vă spuneam acum cea timp că domnul Costea își dorea foarte mult navigație la mașină, pentru că variant pe care am ales-o noi nu avea așa ceva din fabrică. S-a interest el la Hyundai și a primit o minunată ofertă în jur 1500 euro + TVA și montaj. Bineînțeles că l-a luat direct din China, la 500 euro si a mai dat 100 lei la montaj într-un service normal și asta a fost, dar până acolo…

De găsit a fost relative simplu, l-a comandat la fel de simplu, l-a plătit, a trimis adresa noastra furnizorului și a primit de la acesta confirmarea că a plecat coletul cu DHL spre România- București -Alexandria. Mie mi s-a părut ciudat că scrie acolo Alexandria și i-am spus lui Sorin să verifice adresa. Își dă seama că el greșise, în loc să trimita codul străzii noastre a trimis codul unei străzi cu același nume din Alexandria. Deh, neatenția se plătește.

Nici nu apucă el să-și dea seama de greșeală, că îl sună cineva de la DHL șă pună la punct detalii înaintea sosirii coletului în țară, profesioniști, ce naiba. Perfect! Îi spune Sorin de încurcătura cu codul, îi spune că noi suntem în Bucuresti, nu în Alexandria, și omul de la telefon, mai mult decât înțelegător, îi promite că face el modificarea de adresă și coletul va ajunge la timp unde trebuie, să stea liniștit să-l aștepte. Trec doua zile, timp în care coletul aparea ca și cum a ajuns în București și i se face vama, dar tot Alexandria era trecută acolo punct final. Sun eu la DHL, vorbesc cu o duduie, îi spun povestea de la capăt și mă pune să stau în telefon cât timp face ea modificarea în sistem, să fim sigurue că nu vor fi problem. Stăm la vorbă, hahaha, se face modificara, zice ea, și ne luăm la revedere.

Mă duc și îi spun lui Sorin că i-am salvat coletul, că se ducea la Alexandria, pentru că nu era făcută nicio modificare. Ăsta mic care respiră greu mai ales când e vorba de navigația lui, se apucă să sune și el la DHL. Vorbește cu altcineva și ia încă o dată povestea de la capăt. În fine, ne-am culcat seara încredințați că a doua zi coletul va ajunge la noi.

Cu toate astea, dimineața următoare Sorin sună din nou la DHL, doar că duduia de acolo l-a luat tare, i-a spus că a mai sunat și ieri pentru problemă, să stea, domnule, liniștit acasă că va primi coletul azi.

Pe la 12, sună un curier de la DHL:

– Domnul Costea, sunteți acasă? că vă aduc coletul.

– Sunt, zice Sorin plin de încântare.

– În câteva minute ajung, zice omul, că sunt în apropierea străzii.

– Dar sunteți în București, nu? îndrăznește Sorin, timid, o întrebare.

– Nu, sunt în Alexandria, zice omul dezinvolt.

– Aha, în sectorul 3, în Alexandria, nu? mai are Sorin puterea de a o da în ironii.

– Nu, pe Confederației în Alexandria.

De aici povestea devine mai complicată. Curierul înțelege cum stă treaba, zice că aduce coletul în București și de aici probabil că într-o zi, două, o să ajungă și la noi. Domnul Costea nu mai vrea să audă și îi spune omului că vrea să se ducă el la Alexandria să ia coletul. Dar DHL-ul nu stă pe loc și la ora la care ar fi ajuns Sorin in Alexandria, omul nostru ar fi fost, ați ghicit, la Giurgiu. Și cum toate drumurile merg la Giurgiu, ne-am dat întâlnire cu gigel de la DHL undeva pe traseul lui și-am ridicat coletul din parcare de la Cargus. Din Giurgiu.

Dar ce nu face omul pentru o navigație de IX35. Merge și după DHL.

(Visited 442 times, 1 visits today)
thea

:)) sa stii ce si pe alte meleaguri sunt la fel de ” buni” cei de la curierat!:)) Si eu am umblat aproape o Olanda intreaga dupa cizmele visurilor mele :))

MMA

Probabil ca cei ce lucreaza la DHL in Romania sant chinezi, daca ati sunat de atatea ori si tot au trimis pachetul in Alexandria! Dumnezeule.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.