Patul regal sau lenjeria GreenBlade

Am, ca voi toți, sunt convinsă, tot felul de lenjerii. Unele mai scumpe, altele mai ieftine, după buget și posibilități. Sau după culori. Așa-mi alegeam până de curând lenjeriile. După culori.

Asta până am văzut cu ochii mei cum iau viață lenjeriile Green Blade (linkul duce la pagina lor de facebook cu nedrept de puține like-uri). Am rămas mută observând frumusețea lor de aproape, și am vrut ca într-o zi, în viața asta, patul meu să poarte una din astea, așa cum eu îmi doresc să port niște pantofi  Louboutin cândva în urmatorii 5 ani.

Vorbesc de lenjerii minunat brodate, de o calitate ce nu suportă discuție comparativ cu tot ce știu eu existent pe piață. lenjerie1Da, cartea asta de mai sus e ambalajul. Iar povestea o puteți citi aici. Așa a început.

Făcută dintr-un material moale, plăcut la atingere, răcoros vara și călduros iarna, tesătura din fir pieptanat de bumbac 100% tip percal te îmbie la somn și nu ține cont deloc de faptul că tu, poate, ești un om ocupat.

N-a durat prea mult până ce lenjeria dorită a ajuns la mine. Recunosc, mi-a fost greu să aleg. Dacă vă uitați un pic pe pozele postate pe pagină, îmi veți da dreptate. Am ales una în genul ăsta: lenjerie 1 bis

Am crezut eu că se potrivește bine cu dormitorul meu. Nu m-am înșelat, numai că la poze nu stau chiar atât de bine ca fotgrafii profesioniști. Unde mai pui că le-am făcut dimineața, după ce m-am trezit, nu ca tot omul după ce am călcat lenjeria.

Broderia este executată cu utilaje de ultimă generatie, cu ață germană de cea mai buna calitate și cu mult drag pentru lucrul bine făcut.  Rezistența culorilor este garantata 100%, acestea pastrându-și aspectul inițial pe toată durata de folosire a produsului. Sunt genul de lenjerii pe care le aveau bunicie noaste în lada de zestre. Așa mi-a spus și mie mama soacră când m-a văzut c-o pun pe pat. Cum, o folosești!? Nu mai bine o păstrezi s-o dai zestre la fete?

Sofisticat!
A fost mereu…acel Ceva, ce nu-l știu eu!
Fără început! fără sfârșit!
Și mâine greu de definit..
Irezistibil! Totuși el!
L-am vrut așa…fără un țel

Setul cuprinde un cearceaf de pat 240 X 265cm, cearceaf de pilotă 200 X 220 cm și două fețe de pernă 50 X 70 cm. Dacă sunteți interesați de costuri vă rog vorbiți direct cu Ștefania, creatoarea lor,  pe care o găsiți la telefon 0757100571 sau pe email la aidacristea@gmail.com.

N-ai cum să nu visezi frumos odată învăluit de alb și purtat pe aripi de fluturi până în ținuturi de basm! Pur și simplu n-ai cum!

PS Ăsta nu-i articol de reclamă. E scris pur și simplu pentru că-s cucerită definitiv de lenjeriile astea și foarte puțini oameni știu de ele. 🙂

Bonus: Pentru cei carora cearceafurile cu elastic le ocupa încă mult loc în dulapuri:

(Visited 504 times, 1 visits today)
cris

Place! Mereu mi-au placut lenjeriile cu modele faine, mai deosebite. Am primit cadou de nunta una din ceva matase, nu mai stiu exact, dar nu ma induram sa o pun pe pat :))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.