Daca-i 1 iunie, e DA

Dragi mămici, știți desigur că numai mâine nu-i poimâine și duminică îi serbăm pe puștii noștri, unii cumpărându-le mai multe dulciuri decât de obicei, alții cu jucării frumoase aduse în dar, unii ducându-i la Băneasa Shopping City unde Guido Daniele o va picta pe Sore în ceva animal, alții primesc hăinuțe sau plimbări, sau toate astea la un loc, dar eu împreună cu niște fete minunate de la suntmămică.ro vă provocăm la altceva. Ce-ar fi să le dăm copiilor în această zi ceva în plus. Un DA mare cât toate zile din an în care le spunem NU.

Cum ar fi ca pentru o zi sa-i spui copilului tău DA indiferent de ce-ți cere: Mami, mă iubești? Da! Pot să ies afară? Da. Pot să-ți iau pantofii cu toc? DA. Pot să mă întorc pe inserat? DA. Pot să-ți iau și toți banii din portofel?….și tot așa. Eu am dat exemplu de cerințe de copiii la aproape 15 ani, dar sunt sigură că și copiii voștri, mai mici sau mai mari au tot felul de dorințe la care nu spuneți întotdeauna și necondiționat, DA.

Ce-ar fi să încercăm de data asta și apoi să povestim cum a fost? Dacă citiți articolul de pe suntmamica.ro veți vedea că se lasă cu premii și sunt sigură că se va lăsa și cu multe povești haioase. Ce spuneți? Vă băgați?

(Visited 55 times, 1 visits today)
Madutza77

Okaaaaaayy ! Desi nu sunt nici pe departe o negativista si sunt convinsa ca nu ar fi vreo problema in cazurile noastre, totusi indraznesc sa te intreb, daca una din fetele tale, ar veni la tine de 1 Iunie si te-ar intreba :” Mami, pot sa ma culc cu prietenul meu?” sau ” Mami, pot sa-mi incep viata sexuala? ” sau ” Mami, pot sa fumez ?” sau ” Mami, pot sa beau alcool(vodca)? ” sau “Mami, pot sa plec in lume(la mare, la munte…) sa ma distrez, sa-mi fac de cap singura, fara tine? sau “Mami, pot sa-mi fac un pearcing( buza, spanceana, limba…) sau un tatuaj permanent?” tu vei raspunde DA ???! :O

nina

Hai sa le luam pe rand: niciuna n-are deocamdata prieten si chestia cu viata sexuala e discutata deja, au avut in jur cateva exemple de le-a pierit deocamdata cheful de asa ceva, asta daca l-au avut vreodata.
LA “mami, pot sa fumez?” Le raspund, desigur, atata vreme cat e de accord si tati, iar la aia cu bautura e la fel, numai ca acolo stiu sigur ca nu le place nici macar sa miroasa ceva alcol, apai sa puna gura pe el. 😀
Cu plecatul in lume am fost intotdeauna de accord, atata vreme cat are bani sa se intretina. Deocamdata n-au, dar cand or sa aiba eu le voi ajuta la bagaje. Cu earsingul si tatuajele am cazut de accord ca trebuiesc facute numai in saloane super specializate si dupa ce implinesc 18 ani ca nu le primesc aa acolo mai devreme, In plus 1 iunie e duminica si nu cred ca-s deschise, iar pe 2 iunie nu le mai spune nimeni DA.
Hai ca esti negativista!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.