Nina și pozele selfie

E cunoscut deja faptul că nu-s o persoană fotogenică. Mi-ar fi plăcut, desigur, să ies frumos în poze, să pot să am amintiri frumoase peste ani și nu cu fața aia, care repet, nu-i a mea.

Dar, pentru că în toate există un dar, dupa ce și astronauții își fac selfi-uri în spațiu ( dacă nu mă credeți, căutați), am decis că așa nu mai merge și trebuie să am și eu selfiul meu. Sau ale mele, că se voiau mai multe.

Prima dată mi-am făcut unul la Oratia și am avut atâta minte încât l-am pus pe facebook. A strans 43 de like-uri de la oameni drăguți. Ăsta e:

primul selfie

De atunci m-am luat cu treaba și am uitat de chestia asta. Numai că vine o vreme când toate selfiurile vin spre tine și vremea asta a venit la mine în zilele de sărbătoare ce tocmai au trecut. Soare blând, lumină bună, stare zen, telefon încărcat, ce mai, toate planetele s-au aliniat si selfiurile au curs unul după altul. De sus, de jos, din profil, de aproape și de foarte aproape, nimic n-am ratat. Am venit apoi incântată să mi le descarc în computer.

Ghinion. În loc să am telefonul plin de poze de revistă, aveam un filmuleț în care mă strâmbam ca toate ielele. Vedeți voi, au si selfiurile astea prestanța lor. 🙁

(Visited 105 times, 1 visits today)
Madutza77

= )))) Așa zici, ăăăă ??? Și te rog eu mult înceteză să mai crezi despre tine că ești o persoană urâtă și că nu ești fotogenică ! DA ? 🙂

Vienela

Ha, ha, Nina! Cum poti fi atat de frumoasa si sa iesi asa in poze? Sigur, e greu sa ma ajungi pe mine… Multi inca se mai intreaba daca eram bauta cand m-am decis sa pun pe blog poza aia cu mine chioara, stramba, speriata de bombe… Dar eu stiu ca nici realitatea nu e mai generoasa cu mutra mea… :)))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.