Jurnal de femeie cu toane (VI)

Astăzi (13 februarie 2014)… sărbătorim un foarte drag OM din familia noastră. La mulți ani, Gabi!

Afarăși-n grădină vine primăvara. Fetele din atelier fumează și ciripesc, eu nu le aud, dar văd rotocoalele de fum și gurile lor mișcîndu-se ritmic. Gădina a redevenit de-un negru pământiu, sper să nu dureze mult până se acoperă iar de alb sau înverzește.

În casă…îmi ascult gândurile. Liniștea asta de dimineață în care e poți desfășura cum vrei ( ok, nu poti scoate vasele din mașină, dar poți scrie fără probleme un jurnal) e neprețuită. 

În bucătărie…am patru borcane cu dulceață începute și neterminate. Numai Sorin face din astea. Ieri însă mama soacră l-a deschis pe-al patrulea cu argumentul: ăsta-i ca sa umplu clatitetele, mamă. 😀

Sunt îmbrăcată cu…pijamalele mele preferate. Pentru iarnă am două perechi. Unele preferate, altele nu. Culmea e ca pe cele preferate le-am primit cadou si pe celelalte mi le-am cumparat singură. De obicei nu se întâmplă așa.

Ce muzică ascult acum… Loredana cu Carla’s Dreams -Lumea ta.  Imi place melodia asta de cand am auzit-o prima dată și sunt puține lucruri care-mi plac din prima. Are niște cuvinte…

Ce cărți citesc zilele astea… Citesc Incidentul Isus de  Frank Herbert. După câteva cărți pentru suflet și desfătare m-am întors la SF ca și cum m-aș întoarce acasă dintr-o excursie reușită.

Ce mai meşteresc eu… De data asta fac ceva ce vă va plăcea și vouă. Mult. Numai că nu vi le pot arăta încă și nici povesti prea mute despre ele, dar atunci când voi putea vă promit că le veți putea chiar cumpăra de la mine.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să reușesc să-mi plătesc furnizorii. Am niste clienți care se cam încurcă în explicații și ocolesc subiectul bani. Ar face bine să se adune și să-și plătească datoriile pentru că am de achitat și eu câteva facturi mari și mi-ar plăcea să nu încurc pe nimeni.

Am învăţat că… timpul trece mai repede decât mi-ar plăcea și eu trebuie să alerg odată cu el.

Sunt recunoscătoare… că am o viață frumoasă.

Aştept/sper… să vină ziua în care să deschid ușa camerei copiilor și de  acolo să mă lovească o ordine desavârșită a lucrurilor. 

Un citat/proverb favoritDAcă lupți poți să pierzi, dar dacă nu lupți ai pierdut deja. 

O fotografie preferată… da, știu, sunt în perioada în care îmi plac foarte mult bebelușii. Nu , nu mai vreau unul.

bebelus

sursa foto

(Visited 76 times, 1 visits today)
Vilma

Cat de mic e!!!!Frumoase cuvinte ai scris! Eu vreau sa vina primavara, gradina sa iti fie verde mai repede! Erau aseara la casa la supermarketul din cartier niste branduse atat de frumoase….ar merge perfect in coltul tau de gradina!

Cris

Imi place seria asta 🙂 La mine e “vineri”, incerc sa termin treaba sa ma relaxez in weekend, afara e soare si frumos, inauntru ciripesc colegii. Cafeaua se duse de mult, dar tare as mai vrea una mare de la starbucks 🙂

Vienela

Tare sunt curioasa… Abia astept sa aflu ce mesteresti… 🙂
Dupa ce voi termina de citit tot ce a scris Card, mi-am propus sa ma intorc la Herbert, de care imi este deja dor. :))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.