Feminella

Îmi place să cred că am ajuns la vârsta și maturitatea care-mi permit să pot vorbi despre orice subiect fără inhibiții, fie că e vorba de reangajarea foștilor deținuți, violența domestică sau vaginul nelubrifiat al sexului frumos. Așa că fără altă introducere vă spun că articolul de azi se adresează femeilor și are ca personaj principal vaginul.

Știu că nu vă așteptați, știu că aveți poate alte probleme la care să vă gândiți la începutul asta de săptămână, dar credeți-mă, uneori cauza schimbarii comportamentului în cuplu, a depresiilor a diverselor jene și per total a scăderii calității vieții femeiilor este chiar el, vaginul. Mai exact uscăciunea vaginală.

Există momente în viața oricărei femei (tu dacă n-ai trecut încă prin asta nu considera că nu te privește articolul acesta) în care se confruntă cu problema asta, iar faptul că cineva s-a gândit să ne familiarizăm cu situatia și, atunci când va fi cazul, să știm că există remedii eficiente la îndemâna oricăreia dintre noi, nu poate decât să mă bucure.   Și cazul va fi, mai devreme sau mai târziu, pentru că, în general, uscăciunea vaginală poate apărea la femeile însărcinate, în timpul alăptării, în perioada de premenopauză/menopauză sau în perioade de stres accentuat, indiferent de vârsta femeii. Oricare dintre aceste situații poate duce la scăderea nivelului de estrogen din organism.

Consecințele directe ale instalării uscăciunii vaginale sunt dispariția barierei 
naturale de apărare împotriva infecțiilor tractului urinar și vaginal și subțierea mucoasei vaginale care devine mai puțin elastică și mai fragilă.

Dintre remedii eu vă spun azi de Feminella Hyalosoft, ovule 100% naturale care ajută la înlăturarea stării de disconfort și redă încrederea femeilor ce se confruntă cu această problemă. Acum, din câte știu eu despre ovule (vă amintiți că am avut când eram însărcinată o colegă de salon care în loc să și le introducă în vagin, le înghițea?), ele nu-s deloc greu de administrat, important e să știm la ce ne folosesc și cum se folosesc.

Acum câțiva ani un medic mi-a spus că o activitate sexuală regulată menține elasticitatea pereților vaginali și previne instalarea uscăciunii vaginale. Așa că înainte de a-ți refuza partenerul, ia în calcul și binele pe care un act sexual ti-l face, nu numai plăcerea. 😀 Și dacă oricât te-ai străduit, te confrunți totuși cu simptomele uscăciunii vaginale, atunci ai la îndemână soluții ușor de aplicat.

feminellaPentru a combate uscăciunea de mucoasă vaginală care apare în perioada menopauzei (indiferent de cauza care a dus la instalarea menopauzei, fiziologică sau medicală) se recomandă în condiții de maximă siguranță, fără efecte secundare, administrarea de Feminella Hyalosoft: câte 1 ovul seara (preferabil înainte de culcare), inițial 10 – 20 zile/ lună; ulterior, tratamentul de întreținere este de 2 ovule/săptămână.

După naștere, în timpul alăptării, pe perioada tratamentelor de chimioterapie sau radioterapie sau în perioade de stres în care apare afecțiunea de uscăciune vaginală, se recomandă un tratament de 10 zile cu Feminella Hyalosoft: câte 1 ovul seara (preferabil înainte de culcare). Dacă simptomatologia se prelungește, se poate administra doza de întreținere de 2 ovule/săptămână.

V-am spus toate astea pentru că vreau să încercați ”pe pielea voastră” aceste ovule, voi dacă aveți simptomele sau cineva apropiat vouă care se confruntă cu asta. Tot ce trebuie să faceți este să-mi spuneți că doriți să încercați produsul și să-mi trimiteți apoi câteva rânduri cu impresiile voastre.

Am primit și eu pentru testare ovulele Feminella și le-am dat mai departe unei prietene aflată la menopauză datorită unor motive medicale. Sper să-i fie de folos și aștept să-mi spună că-i mulțumită. Nu de alta, dar mai devreme sau mai târziu ne vine rândul la fiecare.

(Visited 1,067 times, 1 visits today)
dojo

Dupa cum am scris si la Raluca, discutati inainte cu medicul ginecolog, nu va apucati sa va bagati chestii doar asa de test. Daca ati primit OK-ul, happy testing 😉

Nina

In majoritatea covarsitoare a cazurilor ai dreptate, Ramona, dar cunoscand femeile noastre si stiind bine modul in care-si trateaza problemele minore de sanatate, as fi mai mult decat bucuroasa macar sa incerce ceva decat sa nu faca nimic.

dojo

Io-s de acord cu tine, dar majoritatea ‘sar’ cu anii controlul ‘obligatoriu’ si-s destule care se duc cand e deja cu cantec. Io am intrebat-o pe doctorita mea (ca tot ne-am vazut de vreo 10 ori anu’ asta) despre produs si mi-a pus imediat 2 intrebari: prietena ta are uscaciune vaginala si ce varsta are? Deci nu se iau doar asa dupa ureche, chiar daca is ‘over the counter’ si produsul in sine e bun. Nu zice nimeni ca nu ar fi, dar si medicamentele de inima a lu’ bunica-mea le pot lua fara nicio reteta/problema de la farmacie. Si sunt foarte bune, ca o tin pe a batrana in viata. Nu vreau sa ma gandesc insa ce s-ar intampla daca m-as apuca sa le iau eu, cand simt ca parca nu-s OK. Am sanse mari sa iti citesc blogul de la ‘subsol’ 😀

Nina

Da, prietena mea se confrunta cu problema asta in urma unei histerctomii totale facuta acum 5 ani. Are acum 43 ani si doctorita ei i-a spus atunci ca va aparea cu timpul si problema asta si ca se poate trata usor cu ceva unguente sau ovule care se gasesc in farmacii. Bine, ea oricum se duce din 6 in 6 luni la control, dar nu s-a dus special pentru asta acum.
Doamne feri sa ma apuc sa ma apuc să iau pastile de inima fara recomandarea medicului, dar niste Memo Plus cred ca mi-ar prinde bine, desi n-am de gand sa merg la medic sa mi le recomande.

Femeile sunt ușor de mulțumit

[…] Vă spuneam acum ceva timp despre ovulele Feminella Hyalosoft și despre felul cum ajută ele femeile ce suferă de uscăciune vaginala fie din cauza unei sarcini recente, fie din cauza unor operații de histerectomie sau de la o menopauză instalată natural. […]

Damian Mariana

Bună ziua, am și eu o problema cu uscăciune, iritație și mâncărime în zona intima in urma unei operații de histerectomie totala și nu știu cum as putea să scap de aceste simptome deranjante. As dori un tratament care să dea rezultate deoarece medicul care ma operat acum patru luni Mia prescris ovule de viviflor dar nu au dat nici un rezultat. Vă mulțumesc.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.