Mai e putin

Numai maine nu-i poimâine și poimâine avem nuntă. Și botez. La nuntă suntem nași. Și la botez.

Ordonată cum mă știți, am avut liste pentru tot. Lista cu ce e de făcut, listă cu ce e de cumpărat, listă cu e de învățat, lista… Acum am tăiat aproape tot de pe liste și cele câteva chestii nebifate încă sunt pentru ziua nunții. Cam multe, dar asta este, nu poți lua lumânările de la florărie cu o săptămână înainte și nici nu-ți poți face cocul de nașă din timp. E musai să fie făcută atunci, să se potrivească cu rochia și cu starea mea și să-mi ajungă părul. 😀

Cu toate listele mele sunt sigura că am mai uitat câte ceva, dar cu toate astea nunta și botezul vor avea loc și se vor termina cu bine. Chiar dacă eu nu am două rochițe, chiar dacă am vrut să-mi fac  unghiile cu gel și până la urmă voi avea un franch cu ojă obișnuită, chiar dacă nu știu cum voi rezista o zi și-o noapte pe tocuri de 12. Vă spun de acum, nu voi rezista, așa că-mi voi lua la pachet tocurile de 10. Muult mai lejere. Diferența de 2 cm însemna să-mi scurtez rochia cu 2 cm și așa ceva nu se face.

Eu ca eu, dar știți cum așteaptă evenimentul ăsta fetele mele? Cu mare emoție. Aproape că numai despre asta vorbesc. Despre asta  și Epoca de teatru cu care sunt în plină desfășurare la școală. Pun în scenă o adevărată piesă de teatru. Abia aștept să văd spectacolul.

Nici nu-mi vine să cred că de săptămâna viitoare ștrumful nostru frumos va avea și nume de botez. Hai să vă arăt o poză. Țineți minte, avea o lună la ședința foto:


(Visited 55 times, 1 visits today)
MMA

Sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca fiinii si nasii sa traiasca, astept poze. Strumfa e o dulceata si cum eu nu am avut fete, intodeauna mi-am dorit una va invidiez si pe fini si pe voi care aveti gemeni.

Madutza77

Eeeeeee ! :))) Ce scumpa este! 🙂 Are trasaturile aproape formate, as putea spune ca ii seamana tatalui. Sa va traiasca finii, sa va bucurati de ei si de finica si mai mult! Si bineinteles sa traiasca Nuna si cu Nunul ( ihhh cum suna! 😀 ) si fetele lor scumpe !
Sa aveti parte de momente de neuitat care sa va umple sufletul de bucurie si sa va faca mandrii de statutul de nasi !:)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.