Cum suport ratarea unui concediu

Sau cum o regret mai puțin. 🙁

Săptămâna trecută tălpile mele trebuiau să lase urme adânci în nisipul de pe plajele Greciei. Vacanța noastră de anul acesta e compromisă și nici măcar nu se întrevede în viitorul apropiat o alta. Dar nu ne plangem noi numai dintr-atat.

work in progresSuntem aproape de termenul final de predare cu cea mai mare comandă pe care am avut-o până acum. E minunat să vezi că dintr-o pânză albă poți scoate niște chestii pline de culoare și frumos asamblate, ca să spun așa. Uiți și de plajă și de slapi (apropo de șlapi, ieri am plecat până la magazinul de electrice, ce e la două strazi de noi si mi s-au rupt papucii pe drum. Am avut parte de ceva experiență cu simțit căldura la tălpi numai că în loc de nisip a fost asfalt).

Ieri mă gândeam deja cum voi plănui eu un alt concediu și cum de data asta vom pleca. Sorin face de câteva zile glume cu mine, ceva în genul: Eu vreau să mai mergem în Grecia. Pai, am mai fost, îl întreb eu simțind că mi se răsucește cuțitul în rană. Nu, dar am mai vrut, răspunde el și se mai și amuză. Mda, e ușor de suportat faptul că în timp ce trebuia să mă pârlesc la soare sau să mă bălăcesc în mare, m-am pârlit la presa în fața căreia stau de trei săptămâni și care nu are mai mult de 190 grade. Unde mai pui că mă bălăcesc maxim la duș.

Ca să-mi mai treacă din regrete am vrut să mergem duminică la Waterpark. Bad choise! Știți și voi cum a fost vremea duminică. Dar nu mă plâng, m-am odihnit în ziua aia cu ploaie cum probabil n-aș fi făcut-o la niciun parc de distracții.

Normal, asta o spun și eu așa, ca să pară că nu mă oftic. 🙁

(Visited 94 times, 1 visits today)
Cami

Of, imi pare rau pentru vacanta voastra ratata. Poate reusiti sa faceti planuri pentru una noua, mai sunt doua luni de vara pline.
Felicitari pentru comanda nemaivazuta si distrugatoare de vacante!

gabi

Draga de tine… Iti dau un sfat: imagineaza-ti ca traiesti intr-o manastire si te vei simti mai bine! Uita de concedii si alte distractii rapide.

thea

Acum 3 ani am trecut exact prin ce treci tu acum: a trebuit sa renunt la concediu in favoarea muncii; In primele zile, cand de fapt ar fi trebuit sa fiu pe coclauri, nu in spatele calculatorului, mi-a fost cam aiurea…. dar mi-a trecut repede :). Deci, fruntea sus! 🙂

Vienela

Consoleaza-te cu ideea ca un lucru este cu atat mai placut, cu cat l-ai dorit mai mult. Cine stie ce bucurii neasteptate iti va oferi adevaratul concediu din Grecia, atunci cand va veni?
Nina, eu nu am avut nici comenzi de onorat, nici nimic, si tot ma simt epuizata. Mai rezisti?

Miruna

Noi am ratat vacanta mergand in ea :))), dar n-am suportat prea bine asa ca planuim alta in august. Mergem aici, la noi, de data asta sper sa fie frumos.

Marmotica

Offf! Ce rau imi pare pentru tine ca nu o sa pleci in concediu, dar gandeste-te ca dupa aceasta mare comanda si dupa atata munca , cand va veni vremea unei excursii -o vei simti mult mai mult si va fi mai frumoasa 😀 Sunt sigura ca veti gasi voi niste metode de relaxare prin tara 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.