Misiune indeplinita

Am terminat!!!

Știu, m-ați dat dispărută, dar dragilor, așa cum probabil mulți dintre voi știu deja, am muncit de ne-au sărit capacele și sper sincer că nu ne vom mai înhăma niciodată la o chestie atât de ”din scurt” ca să spun așa. Pentru că, nu mă înțelegeți greșit, am făcut niște chestii foarte faine, ușor de făcut, dar care trebuiau terminate într-un timp extrem de scurt. În mod normal ar fi trebuit să lucrăm la comanda asta două luni și jumătate (tras tare, oricum), iar noi acum am făcut-o în mai puțin de o lună, ținând cont că prima săptămână a fost de mostre și de stabilit ultimele detalii.

Să vă spun că suntem epuizați și fizic și psihic nu cred că mai e nevoie, să vă mai spun că s-au strâns în tipul ăsta o mulțime de alte comenzi, iar nu cred că e necesar, dar să mă înțelegeți că îmi doresc din toată inima concediu, asta pot s-o fac, deși ăsta e doar un vis, până la începutul lui septembrie n-avem nicio șansă, așa că mă consolez cu gândul că există weekend-uri. 😀

În orice caz, numai la gândul că s-a terminat, că ne-am încadrat în termene și că de acum intrăm în normal deja mă simt mult mai bine. Am de gând să dorm mult, să scriu și să citesc mult (nu numai că n-am scris, dar nici de citit n-am avut vreme  în luna ce-a trecut), să deschid latopul de 50 de ori/zi, să-mi verific mailurile la zece minute (erau zile întregi în care nici nu vedeam telefonul), să mănânc multe fructe și să mă plimb cu bicicleta. Mult.

Am să vă povestesc o mulțime de lucruri, am fost la reântâlnirea cu foștii mei colegi de școală generală, a fost minunat, am trimis fetele cu mama mea la țară la bunici (ok, azi au plecat), am slabit 4 kg, am fost la Geta Voinea la salon și am un păr și-o tunsoare foarte faine și multe alte lucruri despre care n-am mai avut puterea să scriu.

Sper că voi ați fost sau veți pleca în concedii, sper că mi-ați dus măcar puțin dorul și că vă bucurați alături de mine că a trecut tot greul și sunt din nou cu forțe proaspete back in business aici pe blog. Asta cu forțe proaspete e așa un fel de a spune, practic sunt complet lipsită de forță. Mă duc să-mi fac o cafea. 🙂

(Visited 26 times, 1 visits today)
Nina

Si tu mi-ai lipsit mie. Dovada si faptul ca nu mi-am dat seama ce cadou trebuia sa procure Cip.
La multi ani voua pentru azi!

MMA

Sa stii ca mi-ai lipsit cu toate ca nici eu nu am mai intrat o saptamana, ca da, am fost plecata in vacanta. Ar trebui sa ne pui si poze cu tunsoarea. O zi buna.

Andreea D.

Welcome back in business! Şi felicitări pentru timpul record în care ai finalizat munca!
Încă puţin şi e weekend, puţin liber, cât să mai încarci un pic bateriile!

Vilma

Felicitari pentru finalizarea proiectului! Ne- a fost dor de tine! Ne bucura vestile bune si mai ales ma bucur ca ai lasat fetele la tara la bunici! Sa aiba vacanta frumoasa! Aaaa…. Si felicitari pentru kg-le cele pierdute. La mai multe, zic!

Mire M

Bina ai revenit Nina!Felicitari pt cele 4 Kg, pt tunsoare si pe finalizarea proiectului.O sa vina si vacanta si o sa fie bine!Pina atunci asa cum ai spus si tu bucura-te de weekend-uri!

Cris

Felicitari, oricum eu te admir pt cat de “in priza” poti fi, si cate reusesti sa faci 🙂 iti urez de pe acum weekend fain si relaxat!

Sorin

Draga Nina, habar n-ai ce ma bucur pentru tine ca ai depasit perioada asta aglomerata. Toate chestiile din viata asta, au un inceput si un sfarsit. Cred ca mai important este sa poti sa te bucuri de micile bucurii ale vietii, pe langa astfel de sarcini monstroase,de zambetul piticelor, de Sorin, de toata atmosfera plina de viata din casa voastra, de faptul ca sunteti sanatosi, de prietenii tai, printre care sper sa ma enumar si eu. Stii tu ce vreau sa spun. Bafta multa cu tot ce v-ati propus.

cristinatwins

Draga mea, mi-ai lipsit enorm! zilnic ma uitam pe pagina ta. Am avut otita tustrei asa ca nu i-am mai dus la gradi. Eu cedez nervos, am fost arestata la domiciliu:)

Vienela

Bine ca ati scapat cu bine din incercarea asta! :))) Acum, orice treaba veti face va parea usoara si rapida… :)))
Nina, consoleaza-te cu ideea ca in septembrie preturile sunt mai mici, soarele nu mai arde asa tare, iar turistii deja s-au retras pe la casele lor. :))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.