Mi-au inflorit trandafirii

După ce zilele trecute era curtea plină de boboci, dar nu exista urmă de trandafir înflorit, ieri dimineață, după ploaia de noaptea trecută, aproape toți trandafirii erau plini de flori, unele mai mari și mai frumoase decât altele. Am facut câteva poze ca să nu ziceți că vorbesc ca de obicei fără acoperire și am prins nu numai trandafirii, dar și merele si fructele de pădure pe care le voi manca eu și ai mei anul acesta. Va reamintesc că suprafața cultivată din curtea mea e de fix doi metri si jumătate. 😀

Va rog sa scuzați porcăria de plugin cu care am adăugat pozele în galerie, o să încerc să instalez altceva în curând, ca să se poată trece ușor de la o poză la alta.

(Visited 366 times, 1 visits today)
Vilma

Foarte frumosi trandafirii! Bucurie sa-i vezi infloriti! Imi place ca te tii de promisiune si te trezesti dimineata devreme! Bravo!

Nina

Da, da, ma trezesc. Numai in zilele in care ma culc foarte tarziu seara nu reusesc sa ma trezesc decat la 7, dar in rest 5 scrie pe mine. 🙂

Madutza77

Aaaaaa ! 🙂 Ce frumooossss ! 🙂 Cand ti-am zis eu ,ca esti o fericita nu m-ai crezut! 🙂 Sunt absolut superbi! 🙂 Ii iubesc maxim ! :)Ce bucurie! 🙂 Si sa nu spui ca acum ,cu atatia trandafiri infloriti , nu ai inspiratie la scris ? 🙂

Nina

Am, am inspiratie, timp nu prea e, dar facem rost. 🙂 Si, tu ai dreptate, chiar sunt o fericita, ceea ce va doresc si voua!

Mire M

Draga mea,
Intr-adevar trebuie sa fii o fericita si sunt convinsa ca esti!Ai o familie frumoasa si esti inconjurata de dragoste!Florile frumoase apar la oamenii buni si iubitori!
Un wekeend minunat!

nina

SA stii ca doar doi dintre ei miros. Aia care-s rosii, adica varianta clasica de trendafir. Mie una imi face pofta de dulcata de trandafiri de cate ori ii miros. Aveam la tara o matusa care vara ne facea dulceata din petale de trandafiri. O nebunie.

Vienela

Se spune ca florile cresc frumos acolo unde se simt iubite, unde sunt ingrijite cu dragoste. Trandafirii tai dovedesc ca ai inima buna, desi gradina este micuta si au putin spatiu la dispozitie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.