Costumul de baie

Copiii sunt o sursă inepuizabilă de glume. Dacă un părinte ar avea răbdare și ar nota undveva toate nebuniile, vorbele de duh, glumele și tot ce mai spun copiii și i se pare lui, părintelui, interesant, sunt sigură că ar ieși o carte bună.

De exemlu Sonia ieri îmi spune că a văzut un costum de baie foarte frumos și va face tot posibilul să și-l ia. Cum e, o întreb? E așa… slipul se continuă cu o parte de material până la sâni și are două cupe cu push up (asta e extrem de important la 13 ani). Ce culoare e? E negru zice ea cu rânjetul pe buze și are desenat aici (și-mi atată zona abdomenului) un cap de mort. Nu-i tare?

Încerc să nu mă arăt uimită de aplecarea ei către capete de morți și schimb directia discuției: Aa, e un costum cu totu’? Nu, răspunde ea, nu-i cu totu’, am picioarele libere, adică neacoperite, adică goale. Ai înțeles? Mi-l iau?

(Visited 64 times, 1 visits today)
Cris

:))) mi-aduc aminte ca la 13 ani aveam un costum de baie portocaliu cu ceva personaj de desene animate pe el :)) Am o presimtire ca vei mai auzi o gramada de astfel de dorinte “glumete”

Cristina P

ayayaya ce misto! 🙂 mie nu imi sta bine in costum intreg (am torsul cam scurt) dar suna chiar fain. pe bune si nu fac misto.

la 13 ani aveam un costum intreb portocaliu cu dunga neagra. horrible la cat is de mica la tors dar deh…cine sa ma invete atunci cum sa ma imbrac? :)))

ps: acum am nevoie de unul ca tot ce am prin casa sunt prea largi. inca nu am cautat prin magazine…

Madutza77

:))))) Bine asa! :)))) Ai mei, m-au intrebat zilele trecute unde sunt chilotii lor de baie in piscina :)))

Silving

Si ce-ai zis? Nu-l iei cu cap de mort, mai bine cu un cap de flamingo? 😀
Eu sa stii ca notez,am pentru fiecare un carnetel,pe culori, si scriu acolo tot ce spun.Cand recitesc ma pufneste rasul, pe langa alte sentimente.

Nina

Ce frumos! Eu n-am fost in stare sa fac asta. Am mai scris cate una pe aici, dar nu-s nici de departe toate nazbatiile lor.

Vienela

Dar de ce trebuie sa iti placa tie? Cu cat te impotrivesti mai tare, cu atat il va dori mai mult. Eu l-am lasat pe Ionut sa isi cumpere ce dorea si a invatat din ranjetele prietenilor ca unele obiecte sunt nepotrivite. O singura data ii spuneam ca nu imi place. :))

cristinatwins

Mai fetelor sa ne intelegem, capul de mort e in trend. Mai nou nu e doar pentru rockeri ca pe vremea mea. Acum esti la moda daca ai inel, cercel, ceas, tricoy geaca sau neaparat ceva accesorizat cu skeleton head: metalic, din pietricele, brodat, imprimat. Imi dores sa fac si eu parte din generatia lir. Clar acum as fii fost in tendinte :).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.