d’Oro tea

Acum o săptămână Dorothea mi-a propus să încerc câteva sortimente de ceaiuri  de pe nou lansatul lor magazin online d’Oro tea. Eu fusesem deja acolo, mă uitasem cu invidie la ceainicele lor ceramice (eu am unul de inox, total neprietenos), la mixurile de plante uscate care mă gândeam că n-au cum să fie decât minunate, dar nu încercasem nimic. Mi-a trebuit un imbold care a venit exact la timp. Am fost mai mult decât încântată să încerc așa ceva și așteptam să vină curierul cu coletul trimis.

Luni dimineață, o fată frumoasă pe bicicletă (știți cât iubesc eu bicicletele) a sunat la poarta mea și mi-a înmânat cutia cu ceaiuri de la d’Oro tea. Numai că fata cu pricina era chiar Dorothea, pe care tare mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc, să asociez numele cu fața și să mă minunez că cineva atât de tânăr are așa o inițiativă frumoasă, aceea de a aduce ceaiuri nobile la noi și de a încerca să educe băutorii de ceai clasic că se poate și mai bine.

ceaiuri

Acestea sunt ceaiurile testate de mine. Deși recunosc că am fost inițial foarte încântată de ceaiul alb cu zmeură și trandafiri care-i un deliciu (fără zahăr, eu nu pun zahăr sau alt îndulcitor în ceai), însă acum sunt iremediabil îndrăgostită de Salutul primăverii, poate și din cauză că-i vremea lui, ca să spun așa. O nebunie de arome îți alintă papilele gustative și te gândești că niciodată n-ai fi crezut că un ceai îți poate da așa o stare. I-am înnebunit pe cei din jur să-l încerce și mi-au dat imediat dreptate. N-au băut ceva mai bun.

Fetele au băut Visul copilăriei și mama soacră ceaiul verde de vară. Și uite așa a reușit Dorothea să mulțumească pe toată lumea.

E simplu să devii un băutor de ceaiuri nobile. Găsești pe site și infuzoare și ceainice și ceai. Mă mir că nu livrează și apa. 🙂 Mai mult de atât…

Pe mine una m-a convis. Trebuie să avem tot timpul în casă măcar una din aromele preferate de ceai nobil. Încercați-l!

(Visited 103 times, 1 visits today)
Madutza77

Pana cand vom reusi sa le gustam ,va trebui sa te credem pe cuvant.:) Cred ca sunt o minunatie…mai ales ca am citit ,despre ce fel de arome si combinatii de arome vom descoperi in ele… 🙂

Nina

ieri am gustat si ceaiul verde, din care bause doar mama. E cel mai bun cai verde pe care l-am baut in viata mea si tine cont ca beau tot felul d ceaiuri verzi de vreo 7 ani incoace. De departe cel mai bun, ma abonez la el, clar.

vienela

M-ai facut curioasa, Nina! Chiar zilele trecute am descoperit ca mi s-a terminat provizia de ceaiuri (mai am cateva, dar sunt pentru bolnavi, nu pentru desfatarea simturilor). Suna tentant, mai ales ca au primit asa nume dragute.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.