Cum organizam sertarul cu sosete

Sunt cel mai dezordonat om din lume. Fară reguli stricte mi-e greu să țin lucrurile în ordine, deși de fiecare dată când fac curat în șifonier îmi spun că de acum în colo va arăta impecabil indiferent câte haine voi pune și voi scoate de acolo. Până acum n-am reușit, dar măcar încerc. Din păcate pentru mine fetele îmi calcă pe urme.

În fine, până să-mi reușească schema cu șifonierul, am reușit să fac ordine în sertarul cu ciorapi. Era o nebunie. Cam așa:

sertar 1Acum vreo două săptămâni, când mă plimbam cu Sorin prin Bricostore, el cu treabă  eu la shopping, am văzut acolo un organizator de sertar la vreo 24 lei, numai că era un pic cam prea mic pentru dimensiunile sertarelor mele. In fine, am zis că în loc de nimic, mai bine îl iau pe ăla, și m-am plimbat cu el în mână vreo 15 minute tot magazinul. La un moment dat m-am pierdut de Sorin și când ne-am regăsit, el trecuse deja de case, plătise cumpărăturile și eu eram tot cu organizatorul de sertar în mână. Pentru că ar fi trebuit să stau iar la coadă, am lăast-o baltă și am renunțat la ceea ce eu credeam că-mi va aduce ordinea în șosete.

Săptămâna trecută, când eram la Auchan tot cu soțul, de data asta eu cu treabă și el la shopping, am văzut același fel de organizator de sertar ca la Brico, numai că aici era 4 lei. 😀 Ok, poate nu era exact aceeași firmă, asta n-am reținut, ideea e că fac același lucru, îți împart sertarul în compartimente. Unde mai pui că aici am găsit și unele mai lungi (nu mai sunt, le-am luat eu pe toate) pe care le-am modelat eu acasa pe mărimea sertarelor mele. Uite așa:

sertar  2sertar 3După ce am reușit să compartimenz tot sertarul (n-a fost asta singurul, am făcut același lucru și pentru sertarul cu pijamale si pentru cel de lenjerie intimă și pentru doar un colț din sertarul lui Sorin 😀 ) am așezat în el ciorapii rapid. Toată operațiunea a durat mai puțin de 5 minute. Dacă nici acum nu reușesc să le păstrez în ordine, atunci chiar că nu mai am nicio soluție.

sertar 4

La voi e ordine în șosete?

(Visited 3,858 times, 1 visits today)
Madutza77

Stai linistita, fata draga , ca nu esti singura pe lume !Si gandeste-te ca eu am 4 barbati in casa…Asta cu sosestele e groasa! Dar poate si dezordinea asta are rostul ei, ca putem din cand in cand ,sa fim la curent cu starea sosetelor, a lenjeriei intime si a restului de haine :))).Cel putin este de apreciat ,ca noi incercam mereu si mereu ,sa facem ordine in sertare si dulapuri ! :))) Nu-i asa? :)))

Cris

Pai… nu prea e ordine, dar incerc. Sau fac ordine o data pe saptamana si le aranjez frumos la loc, urmand ca apoi iarasi sa le las vraiste :)))

adelinailiescu

La mine se intampla ceva paranormal: intra in masina de spalat doua sosete si iese numai una! Unde s-or fi ducand nu stiu…La mine in sertar e ca in Triunghiul Bermudelor, rar gasesti ce cauti.:))

Nina

Asta cu masina de spalat e o regula. Cred ca e buba de la producatori. Nu s-a inventat masina de spalat rufe care sa nu se hraneasca cu sosete.

Marmotica

E oarecum ordine. Am si eu niste cutiute din panza de la IKEa si e destul de organizat pe acolo. Intr-unul stau sosetelele si intr-unul lenjeria intima. Dar sunt zile in care e o mare debandada acolo:D Si daca stau sa ma gandesc eu nu am sertare :))) am doar cutiute din astea pe care le folosesc drept sertare. Hmm, ce chestie nu ma gandisem la asta …

nina

Si fetele mele au la fel, niste cutii in care tin sosetele si lenjeria intima. As fi vrut sa fac si la ele impartirea in cutii, dar deocamdata sistemele astea n-au ajuns. 😀

vienela

Ordine la sosete? Nu s-a pomenit in casa noastra, decat in primele cinci minute dupa ce le aranjez.
Ionut, care este un copil foarte ordonat (parca prea ordonat pentru un baiat), are o manie cu sifonierul. Nu suporta sa vada lucrurile aranjate, spune ca nu reuseste sa le mai gaseasca. Ma cearta mereu cand ii fac curat. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.