Cu tort delicios la aniversare

Am fost aseară la aniversarea a 5 ani de la deschidera Băneasa Shopping City.

În ultimul timp merg des acolo, mi se pare un alt oraș, o altă lume. Oameni frumoși, parcă mai fără griji (sunt sigură că le-au lăsat acasă), mai deschiși, mai prietenoși. Magazine cât vezi cu ochii și îmi place foarte mult că nu văd doar Zara și H&M ca în alte malluri, ci și boutiquri pe care nu le mai găsești nicăieri în București.

Dar nu-i numai asta, mallul din Baneasa cred eu că are noroc de niște oameni foarte faini pe zona de promovare. Acolo tot timpul se întâmplă ceva. De exemplu aseară oamenii care treceau prin zona fântânii Atrium frumos decorată de sărbătoare, puteau gusta fructe trase în ciocolată chiar în fața lor la cele 10 fântâni de ciocolată așezate din loc în loc. Eu nu le-am gustat, m-am păstrat pentru tort. 😀

Dacă tot am ajuns la tort, vă spun că a fost unul delicios, făcut dintr-un blat de bezea, cu cremă de frișcă naturală și mascarpone și bine garnisit cu fructe de pădure.  Aș fi putut mânca zece porții, dar m-am mulțumit cu una și mi-am făcut în gând promisiunea de-a încerca să-l reproduc acasă.

Cinci ani, doamne, ce mai trece timpul… Copii născuți în urmă cu 5 ani au ajutat aseară la asamblarea uriașului tort. V-am spus că avea 30 Kg?

20130418_195406

Și ce e cel mai tare și mai tare, e faptul că am primit aseară cadou de la organizatori (multumesc Roxana, Andreea, Maria) pe lângă o prăjitură delicioasă de la Chocolat, un voucher la salonul Geta Voinea Hair and Beauty din Băneasa Shopping City, în valoare de 500 lei. Voi fi cea mai aranjată bloggeiță ever!

(Visited 131 times, 1 visits today)
Madutza77

Sa fii sigura de asta! Norocoaso!!! :)) Astept cu mare drag reteta de tort , cat despre pofta ?! sa stii ca mi-e …si inca una foarte mare…:))))

nina

A fost mai bun decat ma asteptam sa stii. Si-am venit acasa si i-am facut o pofta lui Sorin de s-a apucat la miezul noptii sa faca bezele. 🙂

Marmotica

Uhhhh tort ! Eu nu ajung prin Baneasa Shopping City pentru ca e departe de mine si sa traversez orasul doar ca sa ma imi mai plimb ochii pe acolo , parca nu as vrea. Se intampla sa mergem pe acolo cand intram si in IKEA, dar cred ca de cand sunt in Bucuresti am fost doar de 4 ori pe acolo . Oricum, felicitaaari pentru voucher, sa pui poze cu diva de tine! :*

Nina

Asa am sa fac. 🙂
Sa stii ca si eu ziceam ca-i departe de mine si nu prea mergeam niciodata acolo deat, vorba ta, cand veam drum la IKEA, dar in ultimul timp merg des in mall si nici nu mai intru la IKEA. E drept si ca in casa mea n-ar mai incapea niciun ac, asa ca ocolesc IKEA ca sa nu-mi mai vina vreo idee. 🙂

Vienela

Data viitoare cand ajung prin Bucuresti sa ma duci si pe mine la Băneasa Shopping City, sa nu mor chiar ca o tarancuta. :))
Nu cred ca m-as incumeta sa fac un asemenea tort. Mi se pare destul de complicat… Dar as manca vreo cateva felii, daca m-ar servi cineva. :))
Nina, un voucher in valoare de 500 lei? Poi si Angelina Jolie va fi invidioasa pe tine! :)) Poze, sa ne arati poze!!!

Nina

Neaparat te duc la Baneasa. Exact asa m-am gandit si eu pe masra c descopeream mall-ul: vai, cum am putt sa nu vin niciodata aici?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.